Pobeda za mir u kući, koliko god to apsurdno zvučalo

U Partizanu nikako ne može da bude mirno. Dan pred revanš sa Nordsjelandom, predsednik Milorad Vučelić odlučio je da podnese ostavku.

Ne baš prijatna situacija ako se ima u vidu kakav je rezultat bio u Danskoj, te bi ovaj čin mogao da uzdrma ekipu.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Sada je na Igoru Duljaju da zadrži mir u svlačionici i skrene pažnju igračima da im samo naredna utakmica bude u glavi, gde će pobeda i te kako značiti.

Možda jesu crno-beli prežaljeni u revanšu, ali trijumf, koliko god čudno zvučalo, donosi mir u kući i dobar zamajac za okršaje u Superligi, pošto je “večiti” derbi za manje od mesec dana na programu.

Uspeo je Parni valjak da pokaže reakciju posle poraza u prvoj utakmici i da prebrodi prepreku u vidu Javora, ali moraće da se potvrdi i u revanšu, kako bi celokupna slika dobila ton i pokazala da Partizan ima šta da pokaže.

Igor Duljaj je uoči ovog susreta naglasio da će ekipa morati da se ispravi za partiju u Kopenhagenu, jer je tamo pokazala veliko ništa.

“Motiv je to što igramo na našem stadionu. Želimo da ispravimo, koliko možemo, ono što smo napravili tamo u Farumu. A uradili smo jedno veliko ništa, osramotili se. Nije problem izgubiti, već način na koji smo to uradili. Oni su sve vreme dominirali, natrčali nas, nadigrali, a pritom smo pravili neverovatne greške, plus i dva penala… Sada hoćemo da sve što je bilo loše okrenemo u našu korist. Da budemo agresivniji, sa više energije, želje… Kalkulacija nema, idemo na pobedu”, poručio je Duljaj.

U ekipu se vraća Kristijan Belić, za kog smo videli od kolikog je značaja timu, te stoga može da se očekuje da će na neki način neutralizovati Osmana i Diomandea, koji su pravili velike probleme odbrani svojom brzinom i kretnjom.

Aranđel Stojković će voditi opet velike bitke sa Osmanom, koji ga je nadigrao u svakom pogledu u prvoj utakmici, te će sada imati popravni test na kom će pokušati da se izvadi za Kopenhagen.

Sa druge strane, očekuje se i doprinos od Partizanovih krila – Severine i Meniga. Dvojac iz Holandije se maltene nije ni pojavio u Farumu, pošto nije pomogao ni u jednom segmentu igre. Pravo je vreme da se trgnu i dokažu da poverenje Igora Duljaja nije slučajnost.

Ako crno-beli odigraju na svom nivou, a moraće bolje nego u revanšu protiv Sabaha, imaju čemu da se nadaju i time osvetlaju obraz posle debakla koji su doživeli u Danskoj.

Bonus video:

4 Komentara

    Biće “mir u kući” ako pobede sa 6:0

    Igrači Partizana mogu samo da slave i da se nadaju da će još neko iz uprave da ponudi ostavku

    Tačno je da u prvoj utakmici su igrači Partizana dali na terenu jedno veliko ništa i valjda im je jasno da se to ovde ne sme dogoditi

    Nece Duljaju biti nimalo lako da uspostavi ravnotezu i mir u ekipi pred ovako vaznu utakmicu!

Postavi odgovor