ILIEV DODATNO "ZAGREVA" TRŽIŠTE: Dovodimo dva napadača, imamo ponude za Sumu i Markovića!

U Partizanu nema mira, ali ovog puta stižu lepe vesti, a to je da crno-beli rade na dovođenju igrača.

Tačnije, napadača, a to je i potvrdio Ivica Iliev u razgovoru za Kurir.

Radimo na angažovanju dvojice fantastičnih napadača! Stranaca! I moraju da dođu. Obojica! To je prioritet Partizana u prelaznom roku. Svaka velika ekipa mora da ima velike individualce. To je moja, ali i vizija trenera Stanojevića, koji je za mene najbolji trener. Mi smo prošle godine prodali Sadika, a Suma nije imao sezonu na top nivou – rekao je Iliev i dodao:

– I to se odmah osetilo, ostali smo bez trofeja. Sada smo u ozbiljnoj fazi pregovora sa dvojicom igrača. U rukama Saleta Stanojevića oni će biti za klasu bolji tokom sezone – otkrio je Ivica Iliev.

Osim toga, istakao je i da će se Partizan pojačati domaćim igračima.

– Desiće se dolazak jednog, ili dvojice domaćih igrača. Tu je i naša neverovatna omladinska škola, puna bisera. I vrapci na grani znaju da smo najjači u Evropi. Mali Jović je partijama tokom proleća, posebno u dva derbija zaludeo Evropu. On sa 18 godina već odskače od vršnjaka. To nije promaklo našem selektoru Draganu Stojkoviću koji je oduševljen njegovim kvalitetima, pa ga je poveo sa reprezentacijom u Japan – jasan je Iliev.

Lazar Marković bi mogao u Tursku, za njega se interesuju Bašakšehir i Malatija, dok bi u istom pravcu mogao i Sejduba Suma.

– U principu dobijamo pozive za Sumu i Markovića. Oni su najinteresantniji. Klub na čelu sa generalnim direktorom Milošem Vazurom radi na transferima. Nijedan klub u Evropi ne može da se podiči sa tolikim plusem kada su ugovori u pitanju. Razlika, uloženo – dobijeno. Uvek je na starni Partizana. Verujem da ćemo biti zadovoljni prodajom, kao i sami fudbaleri – kazao je Ivica Iliev.

KRATKO I JASNO: Iliev otkrio ko “ne pije vodu”, a ko ne mora da brine!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Ruža Ilić: Sudija treba da vraća fudbalerima istom merom! | SPORT FOKUS EP06

 

5 Komentara

    Vise se ne zna ko dovodi igrace u Partizan, ni ko je predsednik ni ko je sportski direktor😂😂😂

    Hahahah, Iliev baca bombe po ko zna koji put, hahahah smesan lik😂😂😂

    Valjda znaju šta rade, videće se rezultati naredne sezone.

    Moraju prvo da realizuju transfere Sume i Markovića pa tek onda mogu da razmišljaju o pojačanjima.

    Zar ovaj nije dao ostavku prosli put?!

Postavi odgovor