Petrić ima jasnu sliku Partizana posle priprema: "Oni će izvući ostatak sezone"

Gordan Petrić je bio zadovoljan uprkos porazu Partizana od moskovskog CSKA u generalnoj probi pred nastavak sezone.

Crno-beli su na pripremama u Turskoj ostvarili jednu pobedu, dva poraza i tri remija. Naravno, rezultat nikada nije bio primarni cilj, već dizanje forme za najvažnije bitke koje očekuju Parni valjak.

Protiv ruskog tima je bilo bledih perioda i uslovno rečeno rupa u igri, ali Petrić ne očajava i ističe da je Partizan uradio sve što je zacrtano u Beleku.

FK Partizan
Foto: FK Partizan

Partizan će na otvaranju prolećnog dela sezone igrati protiv kruševačkog Napretka, a strateg kluba iz Humske već zna ko će biti u startnih 11.

“Generalno sam zadovoljan, igrači su fizički spremni. Kombinovali smo sa sastavima, svi igrači su zaslužili da budu u prvoj postavi. Ko će biti, zavisi od naše odluke za par dana”, rekao je Petrić za Arenu i nastavio u dahu:

“Imam sliku tima za meč protiv Napretka u Kruševcu, oni su uvek nezgodni na svom terenu, ali imam u glavi ko će da igra u toj prvoj utakmici. Realno, 21-22 igrača će izvući ovu polusezonu. Bilo mi je bitno da svi dobiju šansu, pa ćemo videti za dalje”.

Partizan je ispunio sve ono što je očekivao u Turskoj.

“Nismo imali nijedan problem ovde, sve što je bilo planirano je i urađeno, možda smo malo preterali sa dve utakmice u danu, ali ponavljam, igrači su fizički spremni”, zaključio je Petrić.

5 Komentara

    Petric zna tim,a to je jako vazno posle priprema

    Kad je starkelja Natho glavni igrac,sve je jasno

    Rikardo u spicu,to je jedino sigurno

    Partizan ne zna za sta igra u drugom delu sezone

    Da ali sad je kasno da nešto značajnije promene previse lose su igrali prvi deo sezone

Postavi odgovor