NE SMIRUJE SE: Sada Perez tuži!

Situacija na relaciji Superliga – UEFA još se ne smiruje. Sada Florentino Perez preti tužbom.

Prvi čovek Real Madrida, ali i novonastale Superlige prema navodima Korijere dela Sera namerava da uzvrati udarac UEFA i namerava da tuži.

Perez smatra da UEFA odnosno, predsednik Aleksandar Čeferin nema pravo da preti klubovima koji su odlučili da osnuju novo takmičenje. On takođe veruje da UEFA ima monopol i da bez osnova sprečava klubove da učestvuje u takmičenjima koja nisu pod njihovom nadležnošću.

Podsetimo, Superliga je nastala na inicijativu 12 klubova, a potpisnici uz Real su Barselona, Atletiko Madrid, Milan, Juventus, Inter, Mančester junajted, Mančester siti, Arsenal, Totenhem, Čelsi i Liverpul. Ali je veoma brzo došlo do osipanja pošto su se klubovi oglašavali i naveli da odustaju od projekta

Povukao se i glavni finansijer, Džej Pi Morgan (JP Morgan), ali niko od njih nije potpisao zvaničan dokument o istupanju. Svi su to do sada uradili samo saopštenjima kako bi smirili navijače i UEFA.

Tako da je sa pravne tačke gledišta, Superliga i dalje “živa”.

POBUNA: Čak 11 klubova iz Serije A tražilo da se kazne Juventus, Milan i Inter

OBAVEZNO POGLEDAJTE: INĐIJA vs CRVENA ZVEZDA | Meridian PES Predictor #54 | @Beki

2 Komentara

    Kivan je i ogorčen sto su stvari ovako ispale ,klubovi istupili većinom ,sponzor odustao …neće ništa postići tužbama istim oružjem se bore i oni i Uefa

Postavi odgovor