RIKARDO PLIVA U MORU NAGRADA: Fantastični napadač crno-belih podigao tri pehara!

Ekipa Partizana nije uspela da se dokopa trofeja Super lige, ali je Rikardo Gomeš uspeo da svoju senzacionalnu sezonu nagradi sa čak tri pehara!

Ubojiti napadač Partizana je danas u prostorijama kluba primio nagrade za tri podviga koje je ostvario na izmaku sezone.

Napadač crno-belih odigrao je 101. utakmicu u dresu Partizana i time je, uz Miloša Jojića i Marka Jevtovića, ušao u popularni “klub 100”.

Pored obaranja rekorda Mateje Kežmana iz 1999. godine od 36 golova u sezoni (do sada 38 postignutih), Gomeš je u trofejnoj sali stadiona u Humskoj dobio još dva trofeja.

Najpre “Koletov pehar“ koji uručuje list “Sportski žurnal“ najboljem igraču Superlige Srbije, kao i pehar “Slobodan Santrač” koji FSS uručuje najboljem strelcu.

Trofej “Slobodan Santrač” je Rikardu Gomešu uručio Nenad Santrač, sin legendarnog centrafora Partizana i reprezentacije Jugoslavije.

Novi članovi “kluba 100”, Miloš Jojić i Marko Jevtović su u dresu Partizana odigrali 130 (Jojić) i 119 (Jevtović) utakmica.

  PRVI GOL U FINALU LIGE ŠAMPIONA: Čuameni ima novi klub, birao između Reala i Liverpula!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Crvena zvezda – Cedevita Olimpija | Atmosfera, izjave Jake Blažiča, Nikole Ivanovića, Nate Volters-a

3 Komentara

  Zaslužena priznanja na kontu kojih će Partizan za njega dobiti bolje pare kad ga budu prodavali

  Odgovori

  Covek koji reseta mreže po Srbiji

  Odgovori

  Neprikosnoven na poziciji napadača sto se tiče naše lige ,odličan igrač

  Odgovori

Postavi odgovor