Savićević pravo u metu: Srbija je bila u rasulu na Mundijalu

Legendarni fudbaler Dejan Savićević gostovao je u podkastu “Sport lajt” gde je govorio o nedavno završenom Mundijalu, te je prokomentarisao nastupe Srbije i Hrvatske.

Popularni Genije smatra da Orlovi nisu bili u dobrom fizičkom momentu.

“Srbija nije imala sreće, ali fizički je bila u totalnom rasulu. Čudilo me i ponašanje četvorice, petorice igrača koji su protiv Kameruna govorili da ne mogu da igraju. Tražili su zamenu, a četiri dana kasnije protiv Švajcarske su svi mogli. Hrvatska je, za razliku od ostalih država iz regiona, napravila kult reprezentacije”, rekao je Savićević.

Imao je mišljenje i o Hrvatskoj.

“Hrvatska je imala dobar vezni red, što se znalo i pre početka Svetskog prvenstva, ali nedostajao joj je prvi napadač poput Mandžukića. To mi je rekao i Zvonimir Boban pre početka Mundijala”, istakao je Genije.

Savićević je detaljnje obrazložio svoj stav.

“Petković i Livaja nisu igrači tog nivoa da mogu biti prevaga na terenu. Nedostajao im je i bočni igrač profila Rebića iz Milana. Hrvati su na ta dva mesta imali najviše problema”, zaključio je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

MERIDIAN IMA NAJBOLJE KVOTE

Bonus video:

2 Komentara

    Slažem se da je Srbija na Mundijalu bila u rasulu, imali smo odlične igrače u timu koji nisu znali da vode loptu kad je trebalo

    Nije rekao nistasto već ne znamo !!! Mi smo u rasulu od kako znam za nas Fudbal

Postavi odgovor