Savo Milošević prvi put kao selektor BiH: Neću da budem arogantan, neću da lažem, niti da foliram

Savo Milošević je spreman za veliki izazov na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine. Iako stanje Zmajeva trenutno nije najbolje, veruje da će uspeti da izvuče najbolje iz tima i domogne se Evropskog prvenstva u fudbalu.

Moraće zaobilaznim putem, odnosno preko Lige nacija da potraže način da stignu na smotru najboljih timova Starog kontineta. Svestan je Milošević da neće biti lako, ali uveren je da BiH ima kvalitet za najviše domete.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Hvala Savezu na poverenju. Nije to bila laka odluka. Ovde sam samo iz fudbalskog razloga i zato što iskreno verujem da ova ekipa može da konkuriše mesto na Evropskom prvenstvu. Taj put će biti težak, trnovit, ali ima dovoljno kvaliteta”, rekao je Milošević i dodao:

“Verujem da to mogu uraditi, koliko god to zvučalo arogantno. Nismo odustali od kvalifikacija, ali trebamo biti realno. Baraž se igra srcem, karakterom, borbom 90 minuta i spremnost svakog igrača da da 100 posto, pa 103 ili 105 posto. Što se tiče kvalifikacija, to možemo gledati delom kao pripremne utakmice. Moje ogromno iskustvo kaže da odnos igrača prema svakoj utakmici mora biti maksimalan”.

Nekadašnji strateg Partizana je priznao da nije učestvovao u pravljenju spiska za predstojeće utakmice.

Dotakao se i spiska i kazao da je Savez morao ranije poslati pozive te da je on bio malo uključen. Neću da lažem, neću da foliram, a većina igrača sa spiska su već bili ovde. Samo su ponovili iz mojih prethodnika pa sam izrazio želju da spisak bude proširen, njih je 27. Neće svi moći da igraju, ali mogu stvoriti neku sliku o većini igrača”,

Bonus video:

6 Komentara

    Ne verujem da će nešto konkretno promeniti realno do sada se nije nigde proslavio

    Nema mentalitet i autoritet da moze da vodi neku repku iskreno

    Kad budu videli koliko ne zna nista brzo cd ga oterati verujem

    Dobar je samo da sutira stvari pored aut linije kao sto je radio u Partizanu!

    Verujem da se nece dugo zadrzati hahaha

Postavi odgovor