Merson šalje hitan "SMS" bivšem klubu: Arsenal bi sa Sergejem bio najbolji tim u ligi

Pol Merson, bivši fudbaler Arsenala i kolumnista za brtianski list “Dejli Star” poručio je svom bivšem klubu da uradi sve kako bi doveo Sergeja Milinkovića-Savića na “Emirejts”:

Sergej Milinković-Savić igra fenomenalnu sezonu u Laciju, ali je njegova dominacija u italijanskom šampionatu postala sasvim normalna stvar i to nikoga više ne iznenađuje.

Sa druge na strane, na osrtvu vlada prijatno iznenađenje, jer ekipa Arsenala palicom Mikela Artete ruši sve pred sobom i trenutno drži prvu poziciju u Premijer ligi, ispred aktuelnog šampiona Mančester sitija.

Zaista dugo “Tobdžije” nisu bile u tako dobroj poziciji, a Pol Merson, koji je bio član one najimpresivnije garde Arsenala pod Arsenom Vengerom, insistira da je jedino što sada fali njegovom bivšem timu jeste igrač kalibra srpskog veziste, Milinkovića-Savića.

“Pisao sam ranije da bi Arsenal trebalo da pojuri Vord-Prousa. Ali, stvar je u tome, ako on želi da ostane u Sautemptonu, onda možda nije dovoljno ambiciozan. Lesterov Tilemans bi popunio prazninu u timu Arsenala. On je kvalitetna alternativa. Ali, Sergej Milinković-Savić je igrač kojeg bih ja pojurio“, pisao je Merson.

Spojio je dva i dva Merson, pa procenio da bi Arsenal sa Milinkovićem-Savićem u timu bio ubedljivo najbolji tim na ostrvu.

„Sada više nego ikada Arsenalu je potreban vezista top klase, da bi tim bio najbolji u ligi. Smatram da je Savić sjajan igrač. Zaista najviše klase. Ako pogledate kako je igrao za Lacio prošle sezone… Lično, mislim da je najbolji vezista u Italiji“.

Pominjao se Mančester junajted, pa Juventus, ali je SMS za sada i dalje brani nebesko-plavu boju Lacija.

“Znam da su ga dovodili u vezu sa Mančester junajtedom ranije. Nije mi jasno zašto nije formiran red za dovođenje srpskog fudbalera. Smatram da je to propust mnogih klubova“, ocenio je Pol Merson.

2 Komentara

    Možda zato što naš “SMS” ne želi da ode iz Lacia

    Nije isključeno da će preci u neki klub mislim da stvarno gubi vreme u Laziu

Postavi odgovor