Sergejev mig dovoljan da Italijani donesu zaključak

Veliki trag je ostavio u Rimu. Na pomen Sergeja Milinkovića Savića, nebeskoplavi deo Večnog grada dobija nostalgični napad. Tek kada je otišao iz Lacija, videlo se koliki je uticaj imao na igru i rezultate ekipe iz glavnog grada. Sinoć je ispisao istoriju sa Al Hilalom 28. uzastopnom pobedu, čime oborio svetski rekord.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Dok Sergej blista u Saudijskoj Arabiji, Laciju baš i ne ide, a italijanski novinari prate svaki mig Srbina na društvenim mrežama. Pošto su Nebeskoplavi okončali saradnju sa Mauricijom Sarijem zbog loše forme, Italijani su ispratili ponašanje našeg reprezentativca na društvenim mrežama.

Naime, Sergej je lajkovao objavu Fabricija Romana da Sari posle tri godine više nije trener Lacija, što je bilo dovoljno Italijanima da donesu zaključak da tokom perioda u Rimu nije bio u ljubavi sa italijanskim stručnjakom, tako da je bio jedan od faktora što je Milinković napustio Rim i otišao put Saudijske Arabije.

Lacio ima tri vezana poraza u Seriji A, zauzima deveto mesto i sedam bodovanja manje od šestoplasirane Atalante. Pisalo se o potencijalnom povratku Sergeja, ali utisak je da je to u domenu naučne fantastike.

Bonus video:

2 Komentara

    Otisao je radi para i zasto bi se vracao,i ne verujem da u Evropi mogu toliko da ga plate!!!

    Bilo bi dobro za njegovu karijeru da se vrati u Evropu, bio bi sigurno jedan od boljih igrača na sredini terena u Italiji, na to sve dodati da poznaje ligu.

Postavi odgovor