Dug ocu, dedi i Antoniju Puerti...

Serhio Ramos se vratio kući, u svoju Sevilju.

U moru pomodarstva i transferu u Saudijsku Arabiju, španski fudbaler je ostao dosledan sebi, svojoj porodici i pokojnom prijatelju Antoniju Puerti.

Osetio je trenutak da se oduži matičnom klubu, pri kraju karijere i tako sebi ispuni najveću želju pred kraj karijere.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO

Lovili su ga arapskim parama i to 15 puta većim nego što će imati na Sančez Pichuanu, nudili su svoje dolare i Amerikanci, međutim, nekada nije sve u tom parčetu papira.

Nije se Ramos naigrao u Sevilji, svega jednu sezonu je bio član ekipe sa Sančez Pishuana, nakon što ga je Real Madrid doveo kao potencijalnog reprezentativca Španije.

Skoro 20 godina je bio van svoje kuće, postao legenda Madriđana, osvojio sve što se može osvojiti, a motiva i dalje ne manjka.

070831025641
Antonio Puerta Foto: Guliver

Nije zaboravio ni Antonia Puertu, nesrećnog defanzivca Sevilje koji je leta 2007. godine kolabirao na terenu, a nekoliko dana kasnije u bolnici i preminuo.

Od tada, gotovo na svakom meču, Ramos je ispod dresa nosio majicu sa njegovim likom i tako sačuvao sećanje na jedan izgubljeni život.

Mogu da ga mrze, osporavaju, pričaju kako je prljav igrač i arogantan čovek i još mnogo toga, međutim, Ramos je u moru kiča i neukusa pokazao da voli fudbal kao takav, a ne kroz neke druge stvari i za to – kapa dole.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Izuzetno postujem principijalne ljude koji ispunjavaju svoj zivotni cilj,i kojima novac nije jedini motiv,iako nam svima treba!

    Svaka mu čast pokazao je svoju veličinu ovim gestom ,jako Lepa priča je iza ovog tranfera

    I kako da ga navijači ne gotive. Odradio je najbolje moguce za Sevilju.

    Ovim potezom me je odusevio veliki Ramos. Vratio se da zavrsi tamo odakle je poceo.

    Svaka mu čast. To je veliki igrač. Veličina zvana Serhio Ramos. Bravo majstore. Veliki si.

Postavi odgovor