Urošević se oprostio od Partizana: Nisam ostvario san, ali tabela ne pokazuje pravu sliku

Dosadašnji kapiten Partizana Slobodan Urošević rekao je danas da je ponosan što je bio kapiten tog fudbalskog kluba, ali da nije ostvario san osvajanjem šampionske titule i da to ostavlja u amanet novim generacijama.

Urošević se saopštenjem, koje je počeo i završio rečima: “Partizan zauvek” oprostio od Partizana. Pojedini mediji preneli su da će preći u kiparski Aris.

Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku. Nisam ostvario san, da dignem pehar šampiona, ali u amanet to ostavljam novim generacijama i igračima koji ostaju. O tome koliko boli svaka izgubljena utakmica, koliko boli tabela na kojoj smo, jer ne pokazuje pravu sliku stvarnosti, to svakom svojom porom znamo mi koji smo svakog vikenda izlazili na teren“, naveo je Urošević.

Partizan je sezonu u Super ligi završio na četvrtom mestu na tabeli, što je jedna od najslabijih sezona kluba u poslednjih nekoliko decenija.

Ali, pred ovim momcima je nova sezona, nova borba, nova želja i motiv. Podržite ih, pogurajte ih, jer oni sa vama žive za sveti grb. Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan“, rekao je Urošević.

On je rekao da su svi sa kojima je proveo vreme u klubu, svaka radost i tuga zauvek urezani u njegovom srcu i zahvalio je svima u Partizanu i Teleoptiku koji su brinuli o ekipi.

Gde god nas put naveo, za koji klub u životu zaigrali, ljubav koju imamo prema crno-beloj boji, strast i navijači koji nas bodre su nešto što je nezamenjivo“, naveo je Urošević.

Bonus video:

Postavi odgovor