Snimak o kojem bruji fudbalski svet: Nameštaljka godine - igrači se sklanjali... (VIDEO)

Navikli smo da gledamo sumnjive mečeve u domaćem  prvenstvu, ali ni Holanđanima nije strano da nameste fudbalsku utakmicu.

Verovatno jedna od najvećih nameštaljki u ovoj godini je viđena u trećem rangu tamošnjeg fudbala.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Sparta Nijkerk je morala da pobedi u poslednjem kolu ekipu Staphorst da bi obezbedila titulu, kako bi učestvovala u plej-ofu za Drugu ligu.

Nije uspela da ostvari trijumf, ali su rezultati na drugim utakmicama išli u korist Sparte. Ali onda je usledilo nešto što je izazvalo mnogo sumnji i priče u holandskom fudblau.

BVV Barendreht je u poslednjih pet minuta poklonio pobedu ekipi GVVV, koja je u tom periodu postigla tri gola i umesto poraza od 3:1, došla do trijumfa od 4:3.

Na snimku koji je izazvao najviše sumnje vidi kako se fudbaleri Barendrehta sklanjaju rivalu kako bi mu dozvolili da tri puta zatrese njihovo mrežu. GVVV je ovom pobedom preuzela prvo mesto, dok je Sparta ostala praznih džepova.

Streteg Sparte je istakao kako su mu pojedini fudbaleri GVVV-a slali poruke, gde su pisali kako ih je sramota što se ovo desilo i što su učestvovali u ovakvom meču.

Ceo slučaj je došao do dicsipinske komisije, pošto je Sparta uložila žalbu u nadi da će se stvari promeniti za zelenim stolom.

Snimak sa utakmice pogledajte OVDE.

Bonus video:

2 Komentara

    Briga njih važno im bilo samo da Sparta ne uspe da se plasira

    Au, kakva bruka! Pa ni deca ne bi ovako nameštala utakmicu!

Postavi odgovor