Visoke ambicije u Ivanjici: Bivši selektor Srbije na klupi Javora

Bivši selektor reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić, biće novi trener Javora.

Promocija na stadionu kraj Moravice očekuje se najskorijem periodu.

Nekadašnji kormilar nacionalnog tima dogovorio je sve važnije detalje sa prvim čovekom tima iz Ivanjice, Dragomirom Lazovićem, dok bi finese trebalo da se utanače u narednim danima,  saznaje “Sport klub”.

Ćurčić se vraća u klub koji dobro poznaje iz igračkih ali i trenerskih dana.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Prema najavama predsednika Lazovića, Javor će dobiti neophodna pojačanja, a na nekadašnjem selektoru je da napravi iskorak sa timom koji je u prethodnom periodu uglavnom vodio grčevitu borbu za opstanak.

Podsetimo, Čurčić je obavljao poziciju sportskog direktora Javora pre bezmalo 13 godina, nakon čega je bio angažovan u strukturama Fudbalskog saveza Srbije.

Radio je kao pomoćnik Vladimira Petrovića Pižona, potom vodio mladu reprezentaciju Srbije, bio v.d. selektora A reprezentacije, potom i selektor državnog tima.

Poslednji angažman u domaćem fudbalu imao je kao asistent Sava Miloševića u Partizanu, nakon čega je oko pola godine predvodio Muantong junajted, tim sa Tajlanda.

Izgleda da se sprema nova era fudbala u Ivanjici!

Bonus video:

3 Komentara

    Dobrog trenera dobija Javor sad samo da dovedu par dobrih igrača

    Ako im Ćurčić ne uspe pomoći da budu jači klub niko ne može

    Zele da poprave stvari i realno doveli su pravog čoveka za to ,uskoro će nova sezona treba odmah montirati ekipu

Postavi odgovor