Stanojević zatalasao Srbiju zbog Vidića: Nemanja je šansa koju ne smemo da propustimo!

1
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aleksandar Stanojević je neko ko uvek priča bez dlake na jeziku i nema problem da kaže ono što misli.

Zato je bio idealan sagovornik na temu novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, kojeg ćemo dobiti posle Izborne skupštine 14. marta.

Bivši trener Partizana je otvoreno podržao Nemanju Vidića i poručio fudbalskoj Srbiji da se ujedini oko bivšeg kapitena Crvene zvezde i Mančester junajteda.

“Ne mogu da verujem da će fudbalska Srbija da propusti šansu da za predsednika dobije čoveka takvog integriteta i fudbalske biografije kakav je Vidić. Imamo čoveka koji je u Engleskoj dobio trenersku licencu i u UEFA se školovao za posao koji želi da radi u Srbiji, poštovan je u svetu i ugledan. Vidić je šansa koju srpski fudbal ne sme da propust”, rekao je Stanojević za Žurnal.

Osvrnuo se i na Branislava Nedimovića, bivšeg ministra poljoprivrede koji se spominje kao potencijalni kandidat za prvog čoveka FSS.

„Poštujem sve što je gospodin Nedimović uradio na poslovima kojima se bavio, međutim, ne vidim način kako može u fudbalu da stane ispred Vidića i da mu se suprostavi na tom polju. Nemam problem da to kažem, a čudim se zašto to ne kažu i ljudi iz srpskih klubova. Političari mnogo pomažu srpskom fudbalu i tako bi trebalo i da nastave. Mogu da omoguće rad klubova, gradnju stadiona i mnogo toga drugog važnog za fudbal. Svi smo svesni da su političari deo fudbala i tako je u celom svetu, ali ovo je sada situacija kakvu Srbija nije imala i ne sme da je ispusti“.

SPORTSKE IGRE MLADIH 01
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Stanojeviću jedna stvar nije jasna – zašto se uopšte polemiše kada je Vidić rekao da hoće.

„Vidića slabo poznajem. Sreli smo se nekoliko puta. Znam šta je uradio u fudbalu i to je ono što ga preporučuje za predsednika FSS. Oko Vidića bi trebalo da se ujedini cela Srbija, a političari bi trebalo u tome da pomognu. Lično mi je neverovatno da se uopšte razgovara oko izbora kad je na jednoj strani ličnost kakav je nekadašnji kapiten Mančester junajteda“, zaljučio je trener Konje.

Meridian ima najbolje kvote – proverite specijalnu ponudu

Bonus video:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime