Stevan Jovetić posle bajkovite noći o sudaru emocija: Da tamo završim karijeru? Imaju moj broj, mogu da me zovu

Crveno-bela bajka na stadionu  “Aja Sofije”. San je postao java za Olimpijakos, koji je sinoć posle velike drame i dva produžetka došao do prvog evropskog trofeja u istoriji. Osvojena je Liga konferencija! Jedan od protagonsita pirejskog puta do trona je bio Stevan Jovetić. Počeo u crno-belom, a sada piše istoriju u crveno-belom. Posle utakmice je bio emotivan, a zanimljivo da je do velikog uspeha stigao pobedom na Fiorentinom – timom koji je obeležio jedan deo njegove karijere.

„Izuzetno sam srećan jer sam toliko propatio da bih došao do prve evropske titule. Ove godine nije bilo lako, igrali smo protiv sjajnih timova, uradili smo dobar posao. Želim da se zahvalim Fiorentini,. Žao mi je jer je to treće finale u dve godine koje su izgubili. Nije bilo lako igrati danas, uvek to nosim u srcu, proveo sam 5 divnih godina u Firenci, želim im sve najbolje”, rekao je Jovetić.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Otac je imao veliki značaj u životu bivšeg igrača Partizana. Posle utakmice – nosio je majicu sa njegovim likom.

„Moj tata, koji nažalost nije bio sa nama 5 godina, bio sam veoma blizak sa njim, bio bih veoma srećan da je ovde. Ovo je moj način da bude ovde”.

Italijanske novinare je zanimalo da li je u kontaktu sa bivšim saigračima iz Fiorentine.

„Da, čujem se sa mnogim bivšim igračima sa kojima sam igrao, očigledno ima i ljudi koji još rade tamo, imam dobar odnos sa njima. Firenca je uvek poseban grad za mene. Sudbina se poigrala sa nama”, aludiirao je na činjenicu da je baš protiv Viole došao do evropskog trofeja.

Kakva je budućnost Stevana Jovetića?

“Potpisao sam godinu plus godinu dana, videćemo. Hteli su da razgovaraju, ali sam im rekao da je najvažnije da pokušamo da pobedimo, razgovaraćemo o tome. Ne znam, da vidimo, moj cilj je bila pobeda, zato igram fudbal“.

Na pitanje Italijana da li bi želeo da možda karijeru završi u Fiorentini, Jovetić je odgovorio:

“Imaju moj broj, da vidimo. U fudbalu se nikad ne zna, Firenca je posebna, bilo bi lepo, italijanski fudbal je prelep.”

Bonus video:

2 Komentara

    Voleo bi Jovetić da se vrati u Fiorentinu mada su male šanse za to

    Stevan je sjajan igrac,ali realno star je za Italijansku ligu,bas bas star

Postavi odgovor