Da li su u svađi? Dragan Stojković Piksi prvi put o Džajiću i FSS-u

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je govorio o izborima u FSS-u i svom odnosu sa novim predsednikom saveza.

Stojković je istakao da ne želi da se meša u izbore i da je fokusiran na svoj deo posla.

“Kao što znate, ja se nisam bavio izborima u FSS i to nije moj posao. Ko god da hoće da me uvuče u to, Znam šta je moj deo posla i fokusiran sam na to. Bio sam na toj Skupštini poštujući FSS i mislim da je bilo lepo naći se na tom događaju. Mislim da je dobro da se stvorilo rukovodstvo i da ćemo imati stabilnu situaciju da se zna ko je predsednik, generalni sekretar, direktor”, rekao je selektor Srbije i prokomentarisao svoj odnos sa novim predsednikom Draganom Džajićem.

“Što se tiče mog odnosa sa Džajićem, tu nema problema, bar sa moje strane, nikad nismo bili u svađi, ali nismo bili u komunikaciji. Možete nekog da ne vidite deset godina i da imate dobar odnos. Mislim da ćemo imati dobar odnos i dobru podršku, što je važno”, dodao je Dragan Stojković Piksi.

Takođe, Dragan Stojković Piksi je iznenadio na konferenciji za medije i objasnio što nema Marka Dmitrovića na spisku igrača za utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

BONUS VIDEO:

3 Komentara

  Nema im druge nego da sarađuju za dobrobit srpskog fudbala

  Odgovori

  Što kaže selektor najvaznije je da imamo rukovodstvo i da sad svi budemo na istom zadatku a to je da reprezentacija belezi dobre rezultate.

  Odgovori

  Diplmatski odgovor Piksija. Ovim nije nista tekao niti da li je za Dzajica ili ne podrzava njegov izabranak.

  Odgovori

Postavi odgovor