Terzić o pojačanjima: Moramo da budemo kao Bajern, postavlja se pitanje da li on treba Zvezdi

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pričao je o igračima za koje se očekuju da će zadužiti dres kluba sa stadiona “Rajko Mitić” u bliskom periodu.

Najbliži dolasku su Miloš Degenek i Uroš Kabić.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

“Degenek je pred vratima, dogovorili smo sve detalje sa Kolumbusom, očekujem u naredna dva-tri dana da bude u Beogradu na treningu. Nadam se da ćemo najkasnije do sutra potpisati Kabića koji je već dugo želja Zvezde. Najbolji mladi igrači u Srbiji koji nije u Crvenoj zvezdi. Zvezda mora da bude u okvirima Srbije kao Bajern u Nemačkoj. Sve najbolje u Srbiji mora da bude u Zvezdi”, naveo Terzić.

Sa druge strane, pregovori sa Late Latom su zapali u ćorsokak.

“Late je bio naša želja, tu se iskomplikovalo na relaciji njegovi menadžeri i Atalanta, Zvezda nije mogla tu da utiče. Dobro se namestilo sve da se postavlja pitanje da li je Late Lat potreban Zvezdi. Razgovorali smo sa Baharom, igraćemo verovatno 3-5-2 ili 4-2-3-1. Imate već u špicu paklenu konkurenciju, Olajinku, Krasoa, Bukarija, Mijatovića… Postavlja se pitanje kada su svi tu, da li će biti nezadovoljnih, a skupo plaćenih igrača. Nema mesta ako dođe Late Lat, neko će morati da visi”, rekao je Terzić.

Bonus video:

3 Komentara

    Pa Bajern nema konkurenciju. A zvezda ima Čukarički, Vojvodinu i TSC. A onaj klub iz Jugoslovenske Narodne Armije koja ne postoji, tamo je sablasno nema struje navijači neće da dolaze, bolje onaj malo igralište, da se neruši nego da se napravi neka namena za nešto drugo

    Vidi se da Zvezda radi dobar posao. Pa mi smo vec kao Bajern sve zivi osvajamo.

    Zvezda je institucija na ovim prostorima i svakako mora da izgleda kao Bajern.

Postavi odgovor