Trk po najbolji Mundijal specijal: Osvoji 15.000.000 u Meridianu!

Ostalo je tek nepune tri nedelje do početka Svetskog prvenstva u Rusiji. To znači i da je sada idealan trenutak za početak naših, „navijačkih“ priprema. Meridian je uradio svoj domaći zadatak na vreme i zato u našim lokalima od petka možete da pokupite „FIFA 2018“, specijal posvećen ovogodišnjem Mundijalu.

U njemu se nalazi apsolutno sve što bi trebalo da znate kada je reč o najvećem fudbalskom međunarodnom takmičenju – istorijat Svetskog prvenstva počevši od onog u Urugvaju 1930. godine, lična karta svih reprezentacija koje učestvuju uz ključne igrače, buduće zvezde, taktiku i zanimljivosti, kao i interesantni podaci o stadionima i gradovima u kojima će se igrati mečevi.

Krstajić saopštio spisak: Šta je ovde iznenađenje? (VIDEO)

Takođe, specijal „FIFA 2018“ posvećen je našim probirljivim igračima koje očekuju kvote za praktično sve moguće opcije za klađenje koje vam nude mogućnost da osvojite i do čak 15.000.000 dinara!

Počevši od svih utakmica u grupnoj fazi i jedinstvenih ponuda do slobodne igre u kojoj možete da iskažete kreativnost i smislite originalnu opkladu za željeni meč, Meridian je uradio sve kako bi vam obezbedio maksimalni užitak tokom najvažnijeg sportskog događaja u 2018. godini.

U specijalu se nalazi i poseban deo za klađenje koje se odnosi isključivo na reprezentaciju Srbije. Uz to, na tiket možete staviti pobednika svih grupa na turniru, kao što u zamenu za odgovarajuću kvotu možete i da pogađate mesto koje će određeni državni tim zauzeti, da li u grupnoj fazi ili na celom takmičenju.

Island – Oni su već osvojili Mundijal

Možete da pogađate i koji kontinent će iznedriti novog/starog svetskog prvaka, koji tim će postići najviše, a koji najmanje golova na Svetskom kupu, ko će se naći u velikom finalu u prestonici Rusije, ali i iz koje grupe ćemo dobiti pobednika.

S informativne strane, saznaćete šta je bio najveći problem inauguralnog Mundijala, zašto branilac titule 1934. nije želeo da učestvuje na turniru, kada je Svetsko prvenstvo prvi put emitovano putem malih ekrana, ali i mnoge druge interesantne priče koje su obeležile međunarodnu fudbalsku smotru.

Postavi odgovor