U parlamentu Gane okrenuli ploču: Izvinjavam se Megvajeru, sada je jedan od najbolji igrača Junajteda (VIDEO)

Krajem 2022. godine rasprava o budžetu Gane za 2023. godinu brzinom svetlosti proširila se internetom. Razlog je naravno defanzivac Mančester junajteda Hari Megvajer koji je poslužio kao primer za loše upravljanje ekonomijom te zemlje.

Podsetimo, poslanik u parlamentu Gane, Isak Adongo je u izlaganju na temu budžeta uporedio tadašnjeg kapitena Junajteda sa šefom Ekonomskog upravljačkog tima Gane, Mahamuda Bavumija omalovažavajući njegovu ekonomsku politiku uz paralelu da je doktor Bavumija kao Megvajer u Junajtedu opasnost po gol te afričke zemlje.

U viralnom snimku Adongo je izjavio:

„U Engleskoj postoji igrač koji se zove Hari Megvajer. On igra za Mančester junajted. Dok je bio u Lesteru, pravio je faulove nad svima, bacao se i uklizavao svuda. Zbog toga su ga videli su kao najboljeg defanzivca na svetu. Onda je Mančester junajted odlučio da ga kupi. On je postao najveća opasnost za odbranu Mančestera tako što je faulirao svoje igrače i davao asistencije rivalima. A kada oni nisu uspevali da postignu golove, Megvajer je to radio umesto njih. U ovoj zemlji mi imamo ekonomskog Megvajera, doktora Bavumiju“.

Skoro godinu dana kasnije, Adongo je u novoj debati o budžetu promenio ploču i odličio da se izvini engleskom defanzivcu koji je u međuvremenu znatno podigao formu i iskoristio ukazanu priliku kada se povredio Rafael Varan – čak se i ustalio u startnoj postavi “Crvenih đavola”.

“Sećate se da sam prošle godine uporedio Bavumija sa Megvajerom. Želim da se izvinim Megvajeru. On se promenio, sada postiže golove za Mančester, jedan je od najbolji igrača. To se nažalost ne može reći za našu Vladu.”

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Nije dugo trebalo da snimak stigne i do 30-godišnjeg defanzivca koji je prihvatio izvinjenje.

Bonus video:

2 Komentara

    Gana je izgleda zemlja bez ikakvih problema,kad Parlament o tome raspravlja!

    Pa dobro korektno od njega sto se izvinuo ,ali realno dao je jako dobar primer kako se ne ulazu pare

Postavi odgovor