Umtiti: U Barseloni sam četiri godine bio u zatvoru

Samjuel Umtiti, igrač Barselone, trenutno na pozajmici u Lećeu, dao je opširan intervju za italijanske medije u kom nije pohvalno govorio o španskom velikanu.

Francuski fudbaler stigao je pre pet godina kao veliko pojačanje na “Kamp Nou” iz redova Lijona.

Nako odličnih prvih par godina ugovora, krenuo je sunovrat po Francuza, ubrzo se našao na klupi, da bi potom ubrzo prešao put do civila na tribinama.

Iz tog razloga Umtiti je rešio da promeni sredinu i trenutno se nalazi u redovima Lećea koji se bori za opstanak u Seriji A.

U Barseloni sam proveo četiri godine u zatvoru, a jedino što sam želeo je da budem poštovan i prihvaćen. To se desilo samo na početku, kad sam iz Liona stigao u Španiju i igrao na visokom nivou. Posle toga sam počeo da osećam da mi ne veruju, osećao sam se loše zbog toga, pošto sam shvatio da mi niko više ne veruje“, rekao je Umtiti, pa nastavio:

“Ne znam da li je u pitanju bila depresija, ali je svakako bilo komplikovano na svim nivoima. Zatvarao sam se u sebe, odbijao prisustvo ljudi. Sećam se perioda kad ni kuću nisam želeo da napustim. Prijatelji su me savetovali da bi najbolje bilo da izađem i razbistrim misli, ali sam ih odbijao i želeo da budem sam”.

Tokom razgovora za italijanske medije otkrio je da bi mogao uskoro da se vrati u Lion.

Pre nekog vremena, moj prijatelj Lakazet je došao da me poseti na stadionu Vi del Mare. Pomislili smo da bi bilo dobro da odigramo još koju sezonu zajedno, pre nego što se penzioniše. Mada, sad mislim samo o tome kako da pomognem Lečeu da se spase“, dodao je Samjuel Umtiti.

Podsetimo, nekadašnji štoper Barse bio je deo reprezentacije Francuske koja je na Mundijalu u Rusiji 2018. osvojila titulu prvaka sveta.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Igrao za Barselonu gde se nije uklopio pa otišao u Italiju i sad je u klubu kojem preti ispadanje a on se nada povratku u Lion? Taj se zaludjuje!!!

    Pa kako je mislio da mu dobro ide u Barsi kad je sam odbijao da se otvori prema drugim saigračima!

    Obećavao je mbogo kad je dodao medjutim bije se uklopio u ovaj sistem fudbala Barse zato i jeste bio zakucan za klupu

    Ne bih se bunio da sam na njegovom mestu kao ni milioni zatovrenika širom sveta

    Šta ga briga bio je odlicno placen to neće dobiti nigde ,sam je kriv sto nije imao minuta u dresu Barse

Postavi odgovor