Bjelici se drma klupa, Bohum u goleadi produbio krizu Uniona

Nastavlja se kriza Union Berlina. Ovoga puta po ekipu Nenada Bjelice je bio koban Bohum, inače jedan od konkurenata za opstanak – 4:3.

Union je koštalo katastrofalno prvo poluvreme, u kom su gosti postigli tri gola. Mrežu domaće ekipe tresli su Vitek u dva navrata i Šloterbek.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Trgla se ekipa iz Berlina u drugom poluvremenu i uspela da preko Vertesena i Bedije dođe nadomak izjednačenja, međutim, Hofman je ubrzo vratio dva gola prednosti Bohumu.

Do kraja susreta je Union uspeo da postigne još jedan pogodak, Holerbeh je zatresao mrežu, ali to je bilo sve od izabranika hrvatskoj stručnjaka.

Union ne zna za pobedu od 16. marta i ponovo je u borbi za opstanak. Trenutno ima dva boda više od Majnca, koji se nalazi u baražu za ispadanje, a šest od Kelna, koji zauzima pretposlednje mesto.

Pominjalo se prethodnih dana da je Bjelica blizu odlaska sa klupe kluba iz Berlina, pa ćemo videti kako će novi poraz uticati na njegov status.

Bonus video:

2 Komentara

    Bohum je odigrao atomsku utakmicu i uspeo u ovoj goleadi da postigne gol više kamo sreće da su ovako igrali tokom cele sezone

    Union je za mene najvece razocarenje ove sezone u Bundesligi

Postavi odgovor