Milojević dobija nenadano pojačanje - mladi reprezentativac ponovo na Marakani

Uroš Kabić zimus je u potrazi za većom minutažom napustio Crvenu zvezdu i otišao na pozajmicu u Torino, ali ni na Čizmi nije uspeo da se izbori za veću priliku.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Iako je bilo najava da bi mladi reprezentativac Srbije mogao da dobije šansu kod Ivana Jurića koji je ranije umeo na Čizmi da afirmiše igrače iz Srbije, poput Vanje Milinković Savića, Ivana Ilića, Darka Lazovića i donekle Nemanje Radonjića, to nije bio slučaj sa 20-godišnjim ofanzivcem.

Hvan o odlasku iz Zvezde: Neću oklevati ako se ukaže prilika

Kabić za šest meseci u Torinu nije odigrao ni jedan meč za seniorsku ekipu, dok je samo jednom nastupio za mladi tim Bikova u Primaveri.

Italijanski klub imao je opciju da po isteku pozajmice otkupi Kabićev ugovor od Zvezde za 2.000.000 evra, ali je neigranjem u Torinu postalo jasno da se to neće dogoditi.

Vladan Milojević će tako za narednu sezonu dobiti nenadano pojačanje iz Italije.

Kabić je na Marakanu stigao prošle godine iz Vojvodine za 800.000 evra, ali nije kod Baraka Bahara uspeo da se nametne za zapaženiju ulogu pošto je igrao na svega šest utakmica u jesenjem delu sezone.

Zvezda dobila ponudu za Olajinku, ali traži 6.000.000 evra

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Nije odigrao ni jednu utakmicu u Italiji,a sada ce biti veliko pojacanje za Crvenu Zvezdu!

    Nije se snašao i pronašao novi klub ,pametno je zvezda to iskoristila i vratila ga u svoje redove sad kao ozbiljno pojačanje već

Postavi odgovor