Dobri duh CSKA produžio ugovor, iz velikog minusa, put ka visinama

Kasper Ver (34,178) produžio je ugovor sa CSKA. I – to je uradio u – rudniku! Zajedno sa predsednikom Anderjem Vatitutom, Var je obukao rudarsko odelo, stavio šlem – i spustio u rudnik Norilska, glavnog sponzora CSKA.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

“Pre dva dana, na sastanku sa navijačima rekli smo da želimo da sačuvamo šampionski tim i za nas je bilo veoma važno da sačuvamo jednog od lidara, Kaspera Vera. Da budem jasan, nismo sišli u rudnik da bismo ga naterali da potpiše ugovor, sve smo se dogovorili pre nego što smo sišli dole, ovde je samo ceremonija. Rukovali smo se i Kasper će igrati za CSKA još dve godine. Na naše, a nadam se i na zadovoljstvo naših navijača”, rekao je Vatutin posle ove neobične ceremonije.

U dosadašnjem mandatu u CSKA Ver je odigrao 104 utakmice, imao prosek od 13,1 poena i 4,2 asistenicje. Konkretno – u tek završenoj sezoni, u kojoj su Armejci osvojili titulu u VTB ligi, Ver je prosečno beležio 12,8 poena, uz procenta za tri poena od 39,2 odsto, uz 4,1 asistenciju i 1,7 skokova.

Na ovoj, u profesionalnom sportu jedinstvenoj ceremoniji, Kasper Ver je delovao vrlo zadovoljno.

“Srećan sam što ostajem član porodice CSKA, nikada nisam mislio da ću da potpišem ugovor pod zemljom, u rudniku. Bio sam malo nervozan, ali kada sam sišao ovde i video ljude oko sebe, shvatio sam da je to zapravo kul.”

Bonus video:

3 Komentara

    Bas mi je zao sto Cska nije u EL

    Sponzora treba postovati,a posebno rudare koji odvajaju novac za sponzorisanje CSKA.

    Prvi put čujem da je neko pod ovakvim uslovima potpisao ugovor sa nekim klubom 😂

Postavi odgovor