Venger odbio da nasledi Jokana: Gde ćemo gledati Profesora?

Utorak je u Premijer ligi bio poprilično buran. Uprkos tome što su najbolji igrači otišli kud koji širom sveta, usled reprezentativne pauze, i dalje je bilo važnih događaja – Fulam je otpustio Slavišu Jokanovića.

Srpski trener i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je posle serije loših rezultata ostao bez posla na Krejven Kotidžu, a odmah istog dana na njegovo mesto postavljen je sada već legendarni Klaudio Ranijeri.

Italijan je bio tvorac nezapamćenog čuda kada je sa Lesterom osvojio Premijer ligu, ali informacije iz Engleske navode da on nije bio prvi pik vlasnika kluba Šahida Kana.

FULAM NAREDNI MEČ IGRA PROTIV SAUTEMPTONA!

Tamošnji Telegraf tvrdi da je prvobitna želja bio Arsen Venger! Doskorašnji menadžer Arsenala jer od leta bez posla po prvi put posle 22 godine, a ponudu je dobio od kluba iz Londona. Ipak, kako Telegraf navodi, Venger je ponudu odmah odbio.

Glavni razlog za to je Vengerova želja da posle Arsenala ne vodi nijedan drugi premijerligaški klub. Stan Krenke je trebalo da bude spona između dve strane, jer je u Arsenalu sarađivao sa Francuzom, ali je čuveni Profesor ljubazno rekao ‚‚ne”.

Međutim, ako je Venger već nagovestio da ne želi još uvek u penziju, a da ne želi ni nazad na Ostrvo, na čijoj klupi bismo onda mogli da ga gledamo?

Bajern Minhen

Ovo i sam Telegraf navodi kao najverovatniju želju Vengera. Bajern Minhen je trenutno peti na tabeli Bundeslige, sa sedam bodova zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Borusiju Dortmund.

HOĆE LI BAJERN PONOVO OSVOJITI BUNDESLIGU?

Niku Kovaču se ozbiljno drma klupa, naročito posle poraza u Klasikeru prošlog vikenda, a Vengerova zainteresovanost ne treba da čudi. Veličina Bajerna bi značila da je Venger praktično pronašao bolji posao od prethodnog, gde bi mogao da dobije velika ovlašćenja u građenju tima koji bi napao Ligu šampiona.

Pari Sen Žermen

Svi znamo da je Arsen čovek Monaka i da je sa Kneževima već uspevao da osvoji prvenstvo Francuske. Međutim, PSŽ je svemogući klub – barem finansijski – i njihove ambicije su najviše moguće.

Takvi rezultati su do sada izostajali, a budu li izostali i sa Tomasom Tuhelom ove sezone, ko kaže da PSŽ neće preseći i uskočiti u trku za Vengerov potpis?

Milan

Dobro, ovo bi već bilo teško zamisliti. Ali je razlog za pominjanje Milana taj što se u medijima u proteklom periodu govorilo o ovoj mogućnosti. Venger je to u studiju BeIN televizije, za koju radi kao stručni konsultant, govorio da su to ‚‚fake news” jer nije bilo nikakvih kontakata.

Međutim, ko kaže da ih na kraju i neće biti? Leonardo je sportski direktor Milana i poznat je kao vrlo ambiciozna osoba. Sposoban je i možda baš on nekako bude uspeo da nagovori Vengera da dođe u Milano. Uostalom, teško je videti Rina Gatuza kako se još dugo zadržava među Rosonerima.

Postavi odgovor