Defanzivac čeka zeleno svetlo kluba: Vidović blizu raskida saradnje sa Spartakom

Uprava subotičkog Spartaka angažovala je početkom leta legendarnog ruskog napadača, danas trenera, Aleksandra Keržakova. Čelnici kluba sa severa Srbije dolaskom Rusa najavili su bolje dane, novi, direktniji i moderniji Spartak.

Posle odrađenih priprema na Zlatiboru ekipa je takmičenje u nacionalnom prvenstvu startovala trijumfom nad IMT-om, ali u narednih pet kola uspela je da osvoji još samo tri boda (ukupno 6).

Keržakov je napravio mnoštvo promena u timu u poređenju sa prethodnom sezonom, ali među onima koji ni ove takmičarske godine nisu uspeli da izbore značajniju ulogu u sastavu sa Gradskog stadiona nalazi se i mladi defanzivac Aleksandar Vidović.

Levi bek rođen 2001. godine, koji po potrebi pokriva i poziciju štopera, nije zadovoljan epitetom sporedne figure u timu i želi da promeni sredinu u predstojećem periodu – saznaje Meridian sport.

Vidović je odigrao samo 37 od mogućih 540 minuta u Superligi, a već određeno vreme sa sportskim sektorom Subotičana pregovora o sporazumnom raskidu saradnje. Za usluge mladog defanzivca postoji interesovanje iz inostranstva, a status slobodnog igrača pomogao bi mu da lakše napusti Spartak i oslobodi novi klub od obaveze plaćanja obeštećenja.

Aleksandar je za prvi tim Subotičana debitovao 2019. godine. U dresu bivšeg dvostrukog vicešampiona kupa naše države zabeležio je 45 nastupa i postigao jedan pogodak.

3 Komentara

  Mnogo malu minutažu je skupio i definitivno bi mu značilo da pređe negde gde će imati mesto u prvoj postavi

  Odgovori

  Najpametnije bi bilo da ga puste da ode iz Spartaka

  Odgovori

  Treba da mu izadju u susret kad već ima ponude sa strane neka nadje sebi klub gde fe mu biti bolje u svakom smislu

  Odgovori

Postavi odgovor