IZAZOVAN PERIOD! Levi objasnio situaciju u Totenhemu

Vlasnik Totenhema Danijel Levi se oglasio povodom novonastale situacije izazvane koronavirusom i rekao da se klub nalazi u veoma teškom periodu.

Da podsetimo Totenhem je prošle sezone završio izgradnju 1.2 milijarde funti vrednog stadiona, ali već devet meseci stadion je prazan.

-Trenutno smo u najizazovnijem periodu u istoriji. Uticaj pandemije na prihode je veliki i nije mogao da dođe u gorem momentu po nas. Naša trenutna procena potencijalnih gubitaka za ovu sezonu, ukoliko se navijači ne vrate na stadione, je oko 150 miliona funti. Jasno je da bi to bilo nenadoknadivo – rekao je Levi i dodao:

Svaki klub Premijer lige značajno finansijski doprinosi ekonomiji Ujedinjenog kraljevstva i lokalnih zajednica. Proteklih meseci smo uradili sve da pripremimo stadion, da istestiramo digitalni proces izdavanja karata i identifikacije za navijače. Klubovi Premijer lige su u potpunosti spremni i sposobni da organizuju događaje na otvorenom uz pridržavanje svih zdravstvenih i bezbednosnih protokola uz držanje distance među ljudima.

Da podsetimo Engleska je dozvolila povratak navijača na stadione, naravno u ograničenom broju.

Odlična vest na ostrvu: Posle karantina, navijači mogu na stadione!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:AFC WIMBLEDON | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #30

2 Komentara

    Kako drugima tako i njima! Ko ih je tukao po ušima da grade stadion od 1,2 milijarde funti. Izaćiće im banke i država u susret, ne brinem se za njih.

    Bez prodaje karata navijacima, u vreme pandemije,jasna je ekonomska situacija svakog kluba,a posebno Totenhema koji je i podigao nov stadion u najgorem trenutku….

Postavi odgovor