Zablistao na startu EP i podsetio Murinja na stare dane - u Romu nije uspeo da ga dovede, pa će pokušati u Fenerbahče

Spreman je izgleda Žoze Murinjo da dobro uzdrma evropsku pijacu ovog leta. Već se brojni igrači povezuju sa Fenerbahčeom, a poslednji u nizu je Alvaro Morata.

Naime, portugalski stručnjak je zainteresovan da u Istanbul dovede napadača koji je postigao prvi gol za Španiju na tekućem Evropskom prvenstvu.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Dobro ga poznaje, jer mu je kao 18-godišnjaku dao šansu u madridskom Realu, a tokom boravka u Romi je na sve načine pokušavao da ponovo uspostavi saradnju sa 31-godišnjem napadačem, ali bezuspešno.

Kako bilo, sada će pokušati ponovo. Jasna je ambicija Fenera da se vrati na turski tron, ali i da ostavi trag u Ligi šampiona, pa se čini da neće žaliti novac da jednom od najtrofejnijih evropskih trenera na raspolaganje stavi što kvalitetniji tim.

Zato je sportski direktor Mario Branko već krenuo u ispunjavanje Murinjovih želja i kontaktirao madridski Atletiko, kao i Moratinog agenta. Kako navodi turski Sporx, čak je i Portugalac učestvovao u pregovorima.

Morata je imao sasvim dobru sezonu u dresu Jorgandžija, postigao 22 gola i ubeležio pet asistencija na 49 utakmica. Sada je i na Euru pokazao da je u dobroj formi.

Ugovorom je vezan za klub sa Metropolitana do 2026. godine, ali navodno ima i otpusnu klauzulu od “samo” 12.000.000 evra.

Bonus video:

2 Komentara

    Morata je odlican igrač i ovakvih napadača je jako malo danas ,ima visoke kvalitete dobar sut osecaj za gol i dobar skok jako ga je tesko čuvati

    Tu je najvažnije što je otpusna klauzula tako jeftina jer ne verujem da bi Fener ispunjavao želje Murinja da treba da plate za Morata ogromne pare.

Postavi odgovor