Zvezda krenula u lov na srpskog bisera, ali jedna prepreka stoji na putu do Marakane

Najavio je Mitar Mrkela da će Crvena zvezda imati prilično aktivan prelazni rok, gde će izvući poslednje konture ekipe za Ligu šampiona.

Pokušaće crveno-beli da završe nekoliko povratnika, ali pažljivo posmatraju i dešavanja na domaćoj sceni. Kako prenosi Nogomania, klub sa Marakane je ozbiljno zainteresovan da angažuje mladog Dejana Zukića iz Vojvodine.

Sjajni vezista Novosađana iza sebe ima odličnu sezonu i slobodno se može reći da je jedan od najzaslužnijih što Voša igra odlično i već 17 utakmica ne zna za poraz.

VOJVODINA PARTIZAN 54 1
Fudbal Super League Season 2020-2021 Vojvodina v Partizan head coach Nenad Lalatovic and Dejan Zukic celebrate Novi Sad, 30.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ugovorom sa Vojvodinom je vezan do 2024. godine, tako da je pred klubom sa Karađorđa idealna prilika da zaradi finu svotu od svog bisera.

Izuzev Zvezde, za usluge Zukića se navodno interesuje i Anderleht, koji će biti takmac srpskom šampionu u borbi za potpis mladog reprezentativca Srbije.

„Transfermarkt“ je procenuo vrednost Zukića na 800.000 evra.

Bonus video:

5 Komentara

    Ако одеш код црвеног близанца бићеш цењен од нас Вошиних навијача,као Иванић,Мелег,Катаи , Павков , Панков и остали морални пигмеји. На теби је да одлучиш,образ или ђон.

    Prodaće ga Voša a bilo bi bolje kad bi sačekali još sezonu dve

    A šta ako ih zezne Vojvodina i ponudi mu bolji ugovor od Zvezde?

    Kad stave Zukića da bira izmedju Zvezde i Anderlehta svi znamo koga će odabrati

    To je to sve sto valja iz lige pokupe i kako dan e budu prvi pare sve rade ovde

Postavi odgovor