Terzić: Neke stvari moraju bolje da se rade - postoje klubovi gde nema dobrih rezultata

Predsednik UO SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je na Skupštini da veruje da će svi klubovi društva biti uspešni i konkurentni u Evropi naredne sezone.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

“Imamo svi zajedno, mnogo razloga da budemo ponosni i srećni, s obzirom na rezultate koje su naši klubovi i pojedinci, članovi naše crveno-bele porodice ostvarili u takmičarskoj sezoni iza nas. Osvojili smo sedam duplih kruna, mnogi naši klubovi su još jednom potvrdili da je Zvezda ime šampiona. Mnogo je uspeha napravljeno i u međunarodnim takmičenjima, kako u ekipnim tako i u pojedinačnim sportovima”, rekao je Terzić.

Istakao je da su u SD pokazali da u nekim sportovima znaju da rade odlično, da je dobra organizacija, ali i da postoji veliki prostor za napredak.

“Pred klubovima i sportistima je izuzetno bitan period, kako se pripremiti za narednu sezonu. Ističem to sa razlogom, jer na današnjem zasedanju Skupštine se sumiraju rezultati i vrednuje rad, ali jednako je važno, za mene lično još važnije, da trasiramo put i odredimo putokaz, kojima će ići i naši drugi klubovi”.

Milojević dobija nenadano pojačanje – mladi reprezentativac ponovo na Marakani

Takođe, Terzić je izjavio da su visoki ciljevi prioritet.

“I neće biti problem, ako baš sve te ciljeve ne ostvarimo, problem nastaje, kad se ciljevi postavljaju nisko i bez velikih ambicija. Čvrsto verujem i nadam se da će svi naši klubovi koji će naredne sezone predstavljati Crvenu zvezdu i Srbiju u evropskim takmičenjima biti konkurentni i uspešni. Neophodno je da pre početka iduće sezone sagledate realne probleme koje pojedini klubovi imaju i kako i na koji način im sportsko društvo može pomoći. Ima još prostora da sagledamo kako u evropskim takmičenjima podići standarde i gde i u kom sportu možemo da postižemo još bolje i značajnije rezultate” podvukao je.

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Znaci klubovi su drustva a pare su poluprivatne,a ne drustvene…..

    Mnogo velike ambicije ima Terzić i to je dobra stvar jer ako ne pucaš na visoko ne možeš ni ostvariti velike stvari!

    Bolje Terza da se svoga dvorista drzis,nego sto gledas u tudje.

Postavi odgovor