TERZIĆ OTKRIO: Stanković nas je zamolio da ga ne ubeđujemo, Milojević je uhvatio prvi avion kad je stigao poziv!

Zvezdan Terzić je danas govorio o odlasku Dejana Stankovića iz Crvene zvezde.

Crvena zvezda se na šokantan način rastala sa Stankovićem, nakon što on nije uspeo da se plasira sa ekipom iz Ljutice Bogdana u Ligu šampoiona, treći put za redom.

Stanković je dao svoje obrazloženje zašto je napustio klupu srpskog šampiona, a Zvezdan Terzić crveno-belih je danas dodatno približio situaciju na Marakani koja je šokirala sve u srpskom fudbalu.

Želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću. Otišao je kao pobednik, nije uobičajeno da trener posle osvajanja duple krune i sedam bodova prednosti u šampionatu ode i podnese neopozivu ostavku. Dva dana je razmišljao i juče došao hladne glave, zamolio nas je da ga ne ubeđujemo – rekao je Terzić, pa dodao:

– Treba da budemo ponosni na sve što smo učinili, ostaće obeležno da smo imali istorijske dvomeče sa Milanom i Rendžersom, da smo osvojili dve duple krune. Vrata će Dejanu Stankoviću stalno biti otvorena, on je deo Crvene zvezde, a prijatelj pre svega. Igrača, uprave ali i navijača.

Dotakao se i novog trenera:

– Nismo imali dilemu oko Miloša Milojevića, kontaktirali smo ga, sobzirom da smo već dugo pripremali da jednog dana preuzme kormilo Crvene zvezde. On je dete naše kluba, radio je u stručnom štabu Dejana Stankovića, poznaje igrače, svlačionicu i najmanje će mu trebati vremena da se adaptira. Milojević je mlad trener, moderan trener baš onakav kakav je potreban Crvene zvezde – istakao je Terzić i dodao:

Spremao je on sebe za ovu veliku ulogu i veliku scenu, čim smo ga nazvali je rekao “spreman sam”. Nije imao zareza, rekao je dolazim i uhvatio prvi avion. Ciljevi Crvene zvezde su jasni, prihvatio je to sa uverenjem i nadam se da ćemo u jednoj teškoj grupi koja liči na Ligu šamionu. Jutros je potpisan ugovor na godinu plus godinu, ako osvoji šampionsku titulu odmah se produžava ugovor.

RAĐANJE MISTERA: Od Čuke do Makabija – Stanković je ostavio neizbrisiv trag kao trener Zvezde!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Letnji specijal najlepših momenata! #2

2 Komentara

    Hvala Bogu pa je Milojević željan da vodi Zvezdu

    Ispoštovali su ga očigledno čim je tako brzo otišao a Milojevic je jedva dočekao poziv ,Stanković mu je ostavio odlične uslove da vodi ovaj tim

Postavi odgovor