Poruka iz Niona: Saudijski klubovi u Ligi šampiona? Suluda izmišljotina

Zvonimir Boban se oglasio povodom snažnih glasina da će UEFA uskoro napraviti dodatno mesto u najelitnijem klupskom takmičenju za šampiona Saudijske Arabije.

Italijanski list “Calcio e Finanza” ove nedelje je plasirao informaciju da su Saudijci kontaktirali UEFA kako bi obezbedili učešče u Llgi šampiona od sezone 2025/26, a još ranije je bilo reči o “vajld-kardu” za klubove van Evrope.

Ipak, glavni operativac evropske kuće fudbala, Zvonimir Boban je porekao te glasine i istakao da je to “suluda izmišljotina”.

“To je suluda izmišljotina navodno ozbiljnog lista iz Italije! Ozbiljni novinari i novinske kuće nas pitaju da li je nešto istina ili nije, ne lupaju ovakve gluposti. Ligu šampiona, kao i sva UEFA takmičenja, igraće samo evropski klubovi, to je predsednik Čeferin rekao sto puta. Izgleda da nije lako slušati i napisati istinu, ali u takvom ludilu živimo. Ili bolje reći – neki žive”, rekao je Boban.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

2 Komentara

    Samo je pitanje trenutka kad će Saudijci poslati ponudu pa da vidomo da li će UEFA ostati imuna

    Mislim da je samo trenutno suluda izmišljotina da Saudijski klubovi igraju u LŠ i da će se u bliskoj budućnosti to obistiniti

Postavi odgovor