Meridian tipovi: Sezona lova na Ligu šampiona

Meridian je spremio najbolju ponudu za ponedeljak, 11. jul.

ŽLAGIRIS – STRUGA

Za danas smo izabrali šet mečeva prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u prvom meču se sastaju Žalgiris – Struga. Žalgiris je u prednosti u ovom dvomču jer je u punom takmičarskom ritmu i iza sebe ima već odigrano 21 ligaško kolo, dok je šampion Severne Makedonije još u pripremama. Mi očekujemo tvrd meč sa malo golova.

Naš tip za ovaj meč je I 0-1&II0-2.

RAKOV – FLORA

Drugi meč se igra u Poljskoj gde se sastaju Rakov – Flora. Rakov je u ovom dvomeču apsolutni favorit i ako je Flora u takmičarskom ritmu (odigrala je već 20 kola estonske lige). Šampion Poljske je toliko kvalitetnija ekipa da bi sve mogao rešiti u prvom meču.

Naš tip za ovaj meč 1-1&2-5.

BALKANI – LUDOGOREC

Treći meč dana se igra u Prištini gde se sastaju Balkani – Ludogorec. Ovde su obe ekipe ravnopravne što se tiče takmičarske forme, jer su u pripremamnom periodu i ovo će im biti prvu zvanični meč u novoj sezoni. Ludogorec je sigurno kvalitetnija ekipa, ali to treba i dokazati na terenu. Nesumljamo da će stadion biti pun i da će domaća ekipa dati sve od sebe za pozitivan rezultat.

Mi ćemo vam predložiti tip X2&GG.

KLAKSVIK – FERENCVAROŠ

Četvrti meč dana se igra u na Farskim ostrvima gde se sastaju Klaksvik – Ferencvaroš. Šampion Farskih ostrva je u punom takmičarskom pogonu, odigrao je već 16 kola prvenstva i trenutno je bez poraza, tako da im se već sada smeši odbrana titule. Ferencvarsoš je sigurno među tri najkvalitetnije ekipe u celom prvom kolu i svakako u ovom dvomeču je favorit ali ipak ovaj prvi meč treba da svate ozbiljno.

Naš tip za ovaj meč je X2&GG.

PARTIZANI – BATE BORISOV

Peti meč dana se igra u Tirani gde se sastaju Partizani – Bate Borisov. Da se ovaj dvomeč igrao pre par godina, ovde prvak Albanije ne bi imao šta da traži protiv tada moćnog Bate Borisova, ali danas je totalno drugačije. Mi ovo vidim kao dvomeč u kojem nema favorita. Bate je u takmičarskoj formi jer im je liga u toku, ali su miljama daleko od one ozbiljne ekipe.

Naš tip za ovaj meč I 0-1&II0-2.

ŠAMROK ROVERS – BREIDABLIK

Poslednji meč se igra na severu Evrope, tačnije u Dablinu gde se sastaju Šamrok Rovers – Breidablik. Obe ekipe su u punom takmičarskom ritmu, Breidablik je mora čak i da igra pred kvalifikacije da bi došao do prvog kola kvalifikacija. Šamrok je ekipa koja redovno učestvuje u raznoraznim kvalifikacijama pa i imaju više iskustva.

Naš tip za ovaj meč 1X&GG.

3 Komentara

    Zanimljivi i realni predlozi, vredi pokušati

    Na Žalgiris igram 1&2+ a na Bate 2&2+, ostalo prepisujem

    Uvek zanimljive utakmice i vredne kvote u Meridianu!!!

Postavi odgovor