Meridian tipovi: Odigraj na reprezentacije za "brdo love"

Meridian svaki dan svojim igračima nudi najbolju ponudu igara – tako je i ovog puta, a tu su i Meridian tipovi za utorak, 12. septembar.

ITALIJA – UKRAJINA

Utorak nastavljamo sa mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, prvi meč se igra u Milanu, gde se sastaju Italija i Ukrajina. Veoma bitan meč za obe reprezentacije, Azuri su osvojili samo bod u Skoplju i sada imaju tri boda manje od Ukrajine, ali uz meč manje. Njima je pobeda u ovom meču prioritet pobeda da bi u nastavku kvalifikacija mogli da drže sve u svojim rukama. Sa druge strane Ukrajina bi remijem bila zadovoljna. Očekuj se veoma tvrd i pravi takmičarski meč.

Naš tip je 1X&GG.

IZRAEL – BELORUSIJA

Drugi meč se igra u Tel Avivu gde se sastaju Izrael i Belorusija. Izrael je remijem u Bukureštu ostala u trci za drugo mesto u grupi. Ove dve reprezentacije su već odigrale jedan meč u ovim kvalifikacijama, gde smo videli jedan neverovatan preokret i pobeda Izraela, golovima u 85. i 92. minutu. Belorusija je osvojila samo četiri boda i realno su daleko od prva dva mesta koja vode na Evropsko prvenstvo.

Naš tip je 1&2-4.

NORVEŠKA – GRUZIJA

Treći meč dana se igra u Oslu gde se u okviru grupe A, sastaju Norveška i Gruzija. Norvežani su pre početka kvalifikacija označeni za favorita da se uz Španiju plasiraju na Evropskom prvenstvu iz ove grupe, ali su otvorili loše kvalifikacije i sada im je svaki meč do kraja kao finale. Gruzija dolazi u Oslo posle prave katastrofe koju je doživela na domaćem terenu pre četiri dana – poraza od Španije 7:1.

Naš tip za ovaj meč je 1&0-4.

RUMUNIJA – tzv. KOSOVO

Četvrti meč dana se igra u Bukureštu gde se sastaju Rumunija i tzv. Kosovo. Rumunija je imala pre tri dana mnogo bitan meč protiv Izraela na ovom terenu i nije uspela da dođe do pobede, trenutno ima tri remija u nizu. Gosti i dalje žele da se umešaju u borbu za drugo mesto a zato im je potreban pobeda u ovom meču. Očekuje se otvoren meč sa obe strane terena.

Naš tip je 1X&GG.

ŠVEDSKA – AUSTRIJA

Za peti meč se vraćamo u Skandinaviju, gde se sastaju Švedska i Austrija. Pre početka kvalifikacija znalo se da će verovatno Belgija biti prva u ovoj grupi i da će se drugi putnik za Evropsko prvenstvo tražiti između ove dve reprezentacije. Odigrali su već jedan meč u kojem je Austrija pobedila sa 2:0 i sada su Šveđani pod “moranjem” da pobede, ako žele da zadrže šansu za dalji plasman. Biće ovo veoma zanimljiv duel.

Naš tip je 1.

BOLIVIJA – ARGENTINA

Poslednji meč dana se igra u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. u Južnoj Americi. Meč se igra u La Pasu, gde se sastaju Bolivija i Argentina. Bolivijci su otvorili kvalifikacije ubedljivim porazom od Brazila od 5:1, a sada im sledi još teži zadatak pošto čekaju Gaučose, koji su se nedavno popeli na krov sveta. Argentina je krenula pobedom protiv Ekvadora. Zna se da je teško igrati u Boloviji(zbog nadmorske visine) ali Argentina je na poslednja dva gostovanja uspela da pobedi i na ovom terenu.

Naš tip za ovaj meč je 2&2-5.

5 Komentara

    Lako je uvek uz preporuke Meridiana

    Dobre preporuke tipova, uvrstio sam neke u svoju kombinaciju

    Uvek najbolja ponuda, sad razmisliti i sastaviti tiket

    Tako je bilo stalno i tako ce biti,najbolje ponude uvek mozemo ocekivati u Meridianu!!!

    Jako dobri tipovi primamljiva ponuda treba ispoštovati

Postavi odgovor