Meridian tipovi: Veliko finale Vimbldona kao specijalitet dana

Meridian je spremio najbolju ponudu za nedelju, 16. jul.

Elfsborg-Geteborg

Nedelju krećemo iz Skandinavije, prvi meč se igra u okviru najbolje švedske lige gde se sastaju Elfsborg i Geteborg. U prošlogodišnjem prvenstvu ove dve ekipe na kraju je delilo samo četiri boda,ali ove godine igre i rezultati su totalno različiti. Domaćin je trenutno lider prvenstva i nalazi se u nizu od četiri pobede, dok se gostnalazi u zoni ispadanja.

Naš tip za ovaj meč je 1&2-4.

Bodo/Glimit-Haugusend

Za sledeća tri meča se selimo u komšiluk, tačnije u Norvešku gde se igra 14. kolo tamošnjeg šampionata. U prvom meču se sastaju Bodo/Glimit i Haugusend. Bodo igra ubedljivo najbolje u ligi, oni su toliko ubedljivi da već sada beže osam bodova prvom do sebe na tabeli. Oni su prošle godine ostali bez titule i zato su sada krenuli punom parom. Gostima je jedino bitno da ostanu u ligi.

Ovde je velika razlika u kvalitetu i naš tip za ovaj meč je 1-1&3+.

Rozenborg-Tromso

Drugi meč iz Norveške se igra u Tronhajmnu gde se sastaju Rozenborg i Tromso. Nikako da se velikan iz Tronhajma vrati na staze stare slave, oni su daleko od najboljih ekipa u državi, trenutno su pri dnu tabele i moraju puno toga da poprave da bi izbegli borbu za opstanak. Sa druge strane gosti igraju jednu od najboljih sezona u poslednje dve decenije.

Naš tip za ovaj meč je I 0-1&II0-2.

Bran-Strongasen

Treći meč iz Norveške se igra u Bergenu gde se sastaju Bran i Strongasen. Bran je u lošem momentumu, spojili su dva poraza i već kasne za ekipama iz vrha tabele. Sa druge strane gosti su dobrom momentumu oni su spojili dve pobede i sada su već na sredini tabele. Mi očekujemo reakciju igrača Brana jer im je pobeda imerativ.

Naš tip za ovaj meč je 1X&GG.

Krajova 1948-FCSB

Peti meč dana se igra u Krajovi gde se sastaju Krajova 1948 i FCSB. Krajova je prošlo prvenstvo završila na sredini tabele što je za njih dobar rezultat. Sa druge strane nekadašnja Steaua je prošle sezone završila na trećem mestu, onu su dugo bili u borbi za titulu ali na kraju nisu uspeli. Međusobni mečevi iz prošlog prvenstva su bili zanimljivi, što isto očekujemo i od ovog meča.

Naš tip za ovaj duel je X2&GG.

Đoković-Alkaras

Poslednji meč dana je naravno veliko finale Vimbldona u kojem se sastaju Đoković i Alkaras. Ovo je sudar generacija, meč ubedljivo dva najbolja tenisera današnjice. U Parizu gde je podloga više odgovara mladom špancu on je “pregoreo” fizički i posle dva vrhunska seta predao oružije pred Novakom. Ovde na Vimblndonu uslovi više odgovaraju Novaku, sama pomisao da nije izgubio meč već deset godina vas stavlja u podređen položaj. Videćemo da li je Alkaras nešto naučio iz poraza u Parizu, ali svakako priželjkivati pobedu Novaka.

Naš tip za ovaj meč je +(40.5) gemovi.

Postavi odgovor