Trinkijeri ostaje veran Žalgirisu

Stigao je usred sezone i nasledio Kazisa Maksvitisa. Uspeo je da podigne ekipu, naterao navijače da do poslednjeg trenutka maštaju o plasmanu u plej-in. Ipak, nije ostvario, ali pokušaće i naredne sezone.

Kako prenosi BasketNews, Andrea Trinkijeri je blizu potpisivanja novog ugovora sa Žalgirisom. On je navodno više nego voljan da nastavi da radi u redovima litvanskog šampiona, makar još naredne sezone, pa su utanačeni novi uslovi saradnje.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Trinkijeri je po dolasku potpisao dvogodišnji ugovor, ali je imao izlaznu klauzulu za predstojeće leto. Prema novoj saradnji, ona će biti uklonjena, što znači da bivši šef struke Partizana ostaje za kormilom Žalgirisa i naredne sezone.

Pre njegovog dolaska u Žalgirio Arenu, ekipa je imala učinak 5-12, dok je za 17 utakmica pod njegovim vođstvom ostvarila devet pobeda. Žalgiris je sa Trinkijerijem bio među 10 najboljih prema ofanzivnom rejtingu i pet prema defanzivnom rejtingu u Evroligi.

Bonus video:

4 Komentara

    Dobar je Trinki trener,pametan potez Zalgirisa sto su produzili saradnju sa njim.

    Uz par dobrih pojacanja sledece godine napravice top ekipu

    Nadam se da je dobio poboljsanje ugovora jer je izvukao vise nego max od ove ekipe

    Iskreno preporodio je ekipu od kad je dosao tako da zasluzeno!

Postavi odgovor