Ljubimac Delija: Jokić igra sa 50 odsto, Bogdanović luđi od Obradovića za košarkom

Predsednik Košarkaškog saveza Severne Makedonije Pero Antić dao je intervju za “Eurohups” u kom je govorio o Nikoli Jokiću, Bogdanu Bogdanoviću i svojim bivišim klubovima.

On je svojevremeno nastupao za Crvenu zvezdu, Olimpijakos i Fenerbahče i njima je poželeo da dođu do završnice Evrolige.

Biranim rečima je govorio o Nikoli Jokiću.

“On igra srcem. Nije ga briga za novac. Ako imate talenta i radite naporno, novac će doći. On voli i uživa u igri. Luka Dončić isto. To su čisti primeri kako deca treba da pristupe igri. Šta da kažem za Džokera, deset od deset. Mislim da igra sa 50 odsto mogućnosti. Ako uloži 100 odsto, ko zna šta bi moglo da se desi”, jasan je bio Antić.

Upitan je bio i da prokomentariše partije Bogdana Bogdanovića.

 “Ako je Željko Obradović lud za košarkom, Bogdanović je duplo luđi. Bio mi je cimer, gledao je mečeve do četiri ujutru. Govorio sam mu da ide da spava, da imamo utakmicu. Neverovatan je, želim mu sve najbolje.”

Bonus video:

6 Komentara

  Veliki Pero Antić, čistokrvni Makedonac iz okoline Skoplja

  Odgovori

  Istona je sve sto kaže Jokic je već prešao igricu to svi znamo steta za Bogdanovics sto ne moze da pronadje kontinuitet igara želja za košarkom kod njega je ogromna i to se jasno vidi

  Odgovori

  Pero zna kako Bogdan dise,igrali su u Feneru

  Odgovori

  Bogdan zivi za kosarku,samo o tome misli i samo za to zivi

  Odgovori

  Jokic nema ni drustvene mreze,samo ga kosarka interesuje

  Odgovori

  Nikola je kosarkaski genije,stvarno je klasa

  Odgovori

Postavi odgovor