"Sve je protiv Real Madrida"

Uspeo je Real Madrid da nadoknadi zaostatak od 2:0 protiv Partizana sa dva brejka u Beogradu, ali zabrinutost u tamošnjoj javnosti pred odlučujući, peti meč i dalje je prisutna.

Pisali smo već o tome da bez obzira ko bude slavio u majstorici najuzbudljivijeg četvrtfinala Evrolige ove sezone, istorija će biti ispisana.

Pred odlučujući duel Partizana i Reala (sreda 21.00) čuveni šoansi “As” donosi tekst pod nazivom “Sve je protiv Madrida“, u kojem se nabrajaju činjenice i teške okolnosti u kojima se nalazi tim Ćusa Matea.

Naime, najpre Madriđani ne mogu da računaju na suspendovanog Geršona Jabuselea i povređenog Gabrijela Deka.

Takođe, pod znakom pitanja su još neki prvotimci Reala, pre svih Vensan Poarije, koji je imao problema sa slepim crevom.

Vredi istaći i da najbolji igrač tima u ovoj seriji, neverovatni Edi Tavares nije 100 odsto spreman, ali on će kao i u prethodnim duelima igrati preko granice bola.

Takođe, “As” podseća da se u redove Partizana vraća Kevin Panter koji je bio najbolji igrač crno-belih u prva dva duela.

Dodaju i to da će Dante Egzum sigurno biti svežiji nego u četvrtom duelu, uz “ludog” Jama Madara.

Na kraju, podsećaju i na to da je Real pre dve godine uspeo da nadoknadi 2-0 protiv Anadolu Efesa ali je zatim eliminisan u majstorici.

Šta mislite ko će na Fajnal-for u Kaunasu?

Bonus video: 

Postavi odgovor