Bajern pronašao zamenu za Jaramaza: Bolmaro od sledeće sezone u Minhenu

Bajern iz Minhena planira da sledeće sezone bude za nijansu bitniji faktor nego u prethondom periodu, što se Evrolige tiče. Nakon dolaska Pabla Lasa na mesto trenera, stiglo je i prvo pojačanje – Leandro Bolmaro.

Argentinski reprezentativac dolazi nakon NBA odiseje u Evroligu.

Tačnije prošlu sezonu je proveo u Tenerifima, ali je tamo došao u toku sezone. Košarkašk afirmaciju stekao je u Barseloni, gde ga je sa klupe vodio Šarunas Jasikevičus.

Nakon trogodinjeg boravka u Barsi usledila je selidba u NBA. Tamo je proveo dve godine i branio boje Minesote i Jute. U oba kluba je bio prekomandovan u filijale koje timovi poseduju u Dži ligi.

Laso je insistirao na njegovom dolasku i klub mu je ispunio želju. Ovo je prvo pojačanje Bajerna u ovom prelaznom roku.

Nakon odlaska Ognjena Jaramaza ostalo je prazno mesto u bekovskoj liniji, koje je nasledio igrač sličnih karakteristika.

Bolmaro je sjajan atleta i ima jaku prodor igru, dok je šut možda slabiji nego što se to očekuje sa igrača koji pokriva pozicije jedan i dva.

“Dobro došao u Minhen Leandro Bolmaro. Argentinski košarkaš je naše prvo pojačanje ovoga leta”, stoji u objavi nemačkog kluba.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Imao Pablo ogromno iskustvo, zna šta radi i odlično mu ide. Napraviće sa Bajernom daleko veće uspehe nego nekoliko njegovih prethodnika

    Jako kvalitetan igrač ,dobar šuter velika radilica na terenu i moge mnogo doneti ekipi to je sigurno

Postavi odgovor