Barkli nasmejao ceo svet: "To je najveća glupost koju sam ikada čuo"

Košarkaški analitičari Čarls Barkli i Grent Hil priredili su urnebesnu scenu uoči prvog okršaja Denvera i Majamija u finalu NBA lige.

Denver se nalazi na 1.608 metara nadmorske visine, što se često pripisuje kao veliko oružje ekipe Majkla Melouna koja još uvek nije doživela poraz u plej-ofu na svom parketu.

Nekadašnji igrač Finiksa i MVP NBA lige, Čarls Barkli rešio da se našali da račun Denverovih protnika, pa je nosio masku sa kiseonikom uoči velikog finala.

Kažu da nadmorska visina pravi razliku u korist Denvera na domaćem terenu. To je najveća glupost koju sam ikada čuo. Kako je onda Denver sada prvi put u NBA finalu ako vazduh pravi toliku razliku u korist Nagetsa. Ma, dajte ljudi…”, rekao je Barkli.

Denver je poveo sa 1:0 u finalnoj seriji NBA lige, a sledeća utakmica igra u noći između nedelje i ponedeljka.


EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

2 Komentara

    Nije samo vazduh, ima tu i Vudu magije, pitajte crnce, ima malo i savremene tehnike, elektromagnetnih talasa, zvukova niske i visoke frekvencije koje ne možeš detektovati zbog buke, a rastura telo, ima svega, samo ništa pošteno, a najnepoštenije su sudije i privilegovani igrači!!!

    Dobro je i rekao … kakav kralj😄

Postavi odgovor