Borac doveo bivšeg centra Partizana

Nastavio je Borac da se pojačava za narednu sezonu pa je otuda angažovao i bivšeg centra Partizana Đoku Šalića čime je zaokružen prelazni rok.

Snažni košarkaš je došao na insistiranje trenera Dejana Mijatovića, a sa Borcem je potpisao ugovor na godinu dana.

Šalić je je prvi profesionalni ugovor sklopio sa Partizanom, za koji je igrao u sezoni 2013/2014. Zatim je branio boje Sparsa iz Sarajeva, Sutjeske, ponovo Partizana, zatim u Heliosa, Dinamika, Mladosti iz Mrkonjić Grada, Šćećina, Čerkaskih Mavpija, Slobode iz Tuzle, Labasa, a poslednju sezonu je proveo u Francuskoj.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Registrujete se na ovom linku uz promo kod MSPORT, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Đoko Šalić ima i iskustvo igranja u mlađim selekcijama naše zemlje. Sa U19 timom je 2013. godine osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Pragu.

Ovaj 27-godišni košarkaš je osmo pojačanje Borca ovog leta. Pre njega, u klub su stigli Nikola Manojlović, Ronaldo Segu, Tajlan Džamon Birts, Darko Talić, Kruz Perot-Hant, Filip Rebrača i Džavon Frenklin.

Nema sumnje da će sa svima njima Borac juriti i nešto više od pukog opstanka u ABA ligi što je bio slučaj u prethodne dve sezone.

Bonus video:

5 Komentara

    Nije idalan klub ali svakako bolje nego da se vrati u Partizan

    Nije Đoko toliko dobar igrač pogotovo u poslednjih par sezona ali je za Borac idealna

    Dobar potez Borca,puno ce mu znaciti u nastupajucoj sezoni!!!!

    Mislim da će se idealno uklopiti … čovek svoju poziciju odradi uvek kako treba zahvalan je igrač

    Za jednu sezonu moze ra ispuni očekivanja

Postavi odgovor