ČENDLER PARSONS ZAVRŠIO KARIJERU: Nije uspeo da se oporavi!

Američki košarkaš Čendler Parsons je završio profesionalnu karijeru jer nije uspeo da se oporavi posle teške povrede, koju je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

To je bila njegova definitivna odluka, prenosi Šems Čarnija, dobro obavešteni novinar “The Athletica”.

– Bilo je ludo poslednjih nekoliko godina. Imao sam mnogo uspona i padova i zahvalan sam za svaki od njih. Ceo život želeo sam da postanem NBA košarkaš i ponosno mogu reći uspeo sam u tome. Nije bilo briljantno, ali je bio blagoslov – napisao je Parsons.

Pre ravno dve godine, tog kobnog 15. januara tada košarkaš Atlanta Houksa, ni kriv ni dužan, udaren je kolima od strane alkoholisanog vozača i doživeo ozbiljne povrede glave. On je na sudu dobio tužbu i veliku sumu novca zbog saobraćajne nesreće koju je doživeo.

Tada iskusni 31-godišnji Parsons je igrao 10. jubilarnu sezonu u NBA ligi, a prosečno je beležio 12,7 poena po meču.

Parsons je bivši student univerziteta Florida, a profesionalnu karijeru je počeo u francuskom Šoleo 2011. godine za koji je odigrao tri utakmice tokom lokauta. On se odmah posle toba preselio u NBA ligu, kada su ga Rokitsi izabrali za 38. pika drafta. Pored Hjustona, nastupao je i za Dalas, Memfis i Atalantu.

AJFELOV TORANJ JE PAO: Monstrouzno zakucavanje Vestbruka obeležilo NBA noć! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: GDE SU FUDBALERI KOJI SU OSVOJILI POSLEDNJU LIGU ŠAMPIONA REALU 2018. GODINE @Beki

 

6 Komentara

    Nije mu bilo tesko da zavrsi karijeru,glavno da on ostane zdrav za normalan zivot,a i onako se nije pokazao u NBA…

    Ako mu je za utehu, čak i da je uspeo da se oporavi tj. da nastavi da igra svakako ne bi još dugo igrao s obzirom na godine.

    Sreća pa je ostao živ u toj saobraćajnoj nesreći ali svakako mu je pijana budala upropastila karijeru i unakazila život.

    Steta, bar je ostao ziv u onakvom teškom sudaru

    Bas je baksuz ,nije imao srece ,jako kose je prosao u ovoj nesreći i primoran je da zavrsi karijeru

Postavi odgovor