Partizan ipak dobija staru želju? Moneke napušta Monako

Čima Moneke spreman je da napusti Monako posle samo šest meseci.

Pod palicom Saše Obradovića, Monako je osvojio francusko prvenstvo u sezoni za nama, a i u Evroligi ostvario istorijski uspeh zauzevši treće mesto.

Moneke je bio jedan od najbitnijih šrafova u ekipi Kneževa, ali kako javlja “Basketnjuz“, on je sada spreman za nove izazove.

Samim tim postavlja se i pitanje da li će Partizan obnoviti kontakte sa njim, sobzirom da je prošle sezone bio jedan od zainteresovanih klubova.

“Bilo je mnogo interesa, dosta klubova iz Evrolige želelo da me dovede, a Partizan je bio najzainteresovaniji, ali nisu poslali ponudu, pa nisam ni mogao da odem tamo”, rekao je Moneke u januaru razgovoru za ESPN, koji se dotakao i samog Monaka:

“Možda bi poslali u narednim danima, ali je Monako bio brz, drugi timovi nisu imali neku šansu, zato što mi je Monako odmah pokazao koliko me želi”, istakao je Moneke, uzgred izrazivši simpatije prema Partizanu.

Ovaj 196 centimetara visoki krilni centar je u januaru dobio otkaz u Sakramento Kingsima. Ranije je igrao u Evropi. U Španiji je, prilično uspešno, branio boje Manrese, sa kojom je igrao u ACB ligi i FIBA Ligi šampiona, gde je proglašen za najkorisnijeg igrača takmičenja.

Podsetimo, Partizan je u sredu završio posao oko novog ugovora Alekse Avramovića i sledeća na tapetu je situacija sa Nanelijem. Nakon toga, mogu se očekivati konkretni potezi na tržištu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

3 Komentara

    Koja je kvota da će im Monek ostati samo pusta želja

    Dok Partizan ne posalje ponudu sve su to samo mastanja navijaca,koja lako mogu da se nerealizuju!!!!

    Jedno su želje a drugo mogućnosti

Postavi odgovor