ČOVIĆ O EVROLIGAŠKOM DERBIJU: Govorili su da je ovo istorijska utakmica, a sada kada je Zvezda pobedila...

Dva dana nakon istorijske utakmice Crvene zvezde i Partizana, u kojoj je slavio tim Duška Ivanovića, oglasio se i Nebojša Čović u razgovoru za TV Prva.

Čović se osvrnuo na same najave prvog evroligaškog “večitog derbija”.

– Bile su bombastične najave, pustili smo medije, govorili su da je istorijska utakmica… Sad kada je pobedila Zvezda, govore da je ‘ipak 12. kolo’. Napravili smo sjajan rezultat, pobedili smo Partizan pred 20 hiljada navijača. Bili su tu i naši navijači, drago mi je da je atmosfera bila u redu – rekao je Čović.

Istakao je srpske igrače i to da Zvezda ima veliki broj domaćih igrača u svom sastavu.

– Drago mi je da je Zvezdino dete Nemanja Nedović dao trojku. Bila je teška, tvrda utakmica. Radili smo na tome da opustimo igrače i stručni štab. Napravili smo dobru stvar. Mislim da je Partizan preduvao balon, ali to je njihov problem. Kad su stasavali Nedović i ostali, Zvezda nije bila miljenik, preduzimano je sve da se Zvezda ugasi. Vdrovatno ne bi mnogi otišli, već bi ostali ovde Zadovoljstvo mi je da smo to uspeli sa domaćim igračima i da se približavamo onome što je naša ideja. Zvezda je prva u EL po učešću domaćih igrača – kaže prvi čovek Crvene zvezde.

Nebojša Čović je otkrio da će ulaznice biti podeljene za KK Partizan u njihovom narednom meču ove dve ekipe u Evroligi.

– Neće biti slobodne prodaje ulaznica za taj meč! Ali, daćemo Partizanu ulaznice. Naravno, crno-beli će dobiti u reciprocitetu karata koliko su oni dali nama. Kapacitet Arene je 19 hiljada, Delija je bilo oko 800, uzmimo da ih je bilo 1000. Kapacitet Pionira je osam hiljada… – objasnio je on.

BOGDANOVIĆ CEPAO “MREŽICE”: Netsi preživeli rafalnu paljbu bekova Atlante!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Katar uzivo | Maradona je Bog, Messi je Isus! | Navijači 🇳🇱 Holadnije i 🇦🇷Argentine

2 Komentara

    Istorijski derbi izmedju dva vecita rivala,prvi Evroligaski,i jos pobeda Zvezde kao slag na tortu!

    Pa da sad nema toliku baznost kad je zvezda dobila da je Partizan pobedio to ni bila druga priča skroz

Postavi odgovor