ABA donela odluku terminima polufinalnih serija Zvezde i Partizana

Uvek su datumi završnice sezone u ABA ligi, pa i Superligi, pod znakom pitanja, najviše zbog potencijalnih drugih takmičenja i obaveza klubova – mahom Partizana i Crvene zvezde – u njima.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Sada su nastale i neke druge poteškoće, druga takmičenja (fajnal-for FIBA Lige šampiona, šampionat Evrope u boksu) oko organizacije utakmica, pre svega polufinala regionalnog takmičenja, ali sve je rešeno.

Kako Meridian sport saznaje, utanačeni su termini polufinala i finala ABA lige.

Crvena zvezda će protiv Mege igrati 3. i 7. maja, dok će eventualni treći meč biti odigran 10. maja.

Gužva tera večite iz Arene i Pionira

Partizan će polufinale protiv Budućnosti početi 30. aprila, a u Podgorici će igrati 7. maja. U slučaju da je potrebna majstorica, ona će biti igrana 10. maja.

Termini finala su, za sada, 13, 15. i 19. maja, a eventualni četvrti i peti meč biće 21. i 24/25. maja. Ovo su datumi bez obzira na dužinu polufinalnih serija.

Bonus video:

2 Komentara

    Treba odrediti termine dobre za obe ekipe da se niko ne žali ,mada će svakako biti svega i svečeva u završnici , biće interesantno videti mo fe izvuci deblji kraj

    Sad krece cikus pravi od kosarke,sudjenje i kukanje!

Postavi odgovor