Dvojac Kuće slavnih dolazi na Partizan

Najveće bitke krajem 80-ih na terenima bivše Jugoslavije, što znači i Evrope, vođene su između Partizana i Jugoplastike. Između Vlada Divca, Saše Ðorđevića i kompanije sa jedne strane i Tonija Kukoča, Dina Rađe i drugara sa druge.

Međutim, 35 godina kasnije, najveće legende splitske košarke u svoje planove su uključile i dolazak na utakmicu Partizana. U Evroligi, protiv Olimpijakosa.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Kako Meridian sport saznaje, u Areni će biti prisutan jedan od najjačih tandema u istoriji evropske košarke, dvojica stanovnika Kuće slavnih.

Ovaj meč je sam po sebi spektakl, ali su se Kukoč i Rađa potrudili da sve bude na još većem nivou. Ako se za Tonija znalo da će doći, onda je Radja samo prijatno iznenađenje.

Bivši cimer Željka Obradovića, čovek koji je nedavno u razgovoru za Meridian sport pričao upravo o sadašnjem treneru Partizana… Sada uživo, u Beogradu.

Bonus video:

Postavi odgovor