DONČIĆEV SAIGRAČ IMA KLAUZULU VEKA: Ako Dalas osvoji NBA ligu dobiće bonus jedan dolar!?

Dalas Maveriksi predvođeni Lukom Dončićem bore se za NBA titulu, a ako uspeju da prođu i kasnije osvoje trofej jedan igrač će posebno biti zadovoljan zbog “lude” klauzule koju ima u ugovoru.

U pitanju je bek Dalasa, Spenser Dinvidi, igrač koji je u toku sezone zajedno sa Davisom Bertansom stigao u ekipu iz Vašingtona u trejdu koji je u suprotnom smeru poslao Kristapsa Porzingisa.

Kada je potpisivao petogodišnji ugovor sa Vizardsima vredan 62.000.000 dolara Dinvidi je ubacio nekoliko dodatnih stavki, a defnitivno najzanimljivija je bonus za trofej NBA lige.

Naime, nn iznosi jedan dolar! Dobro ste pročitali, nikakva šala nije po sredi, a sledeća informacija će vas “oboriti s nogu” U pitanju nije bilo kakav dolar, Dinvidi specifično zahteva da mu se bonus isplati u penijima što znači damu sleduje 10 kovanica od po 10 penija ili 20 od pet penija.

Ukoliko Dalas dođe do preokreta, i naposletku i osvoji titulu, vlasnik franšize, Mark Kjuban moraće da ispuni finansijsku obavezu prema svom beku, što znači da će verovatno morati da razbije kasicu u kojoj čuva kusur iz prodavnice i iz nje izvadi sav sitan novac koji ima.

TEŽAK UDARAC ZA DALAS: Dončić je bolestan, već danima se ne oseća dobro!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SA ZVUKOM SIRENE – Micićeva trojka „zapalila“ Arenu! | Efes – Olimpijakos (77:74)

2 Komentara

    Kakva budalaština od klauzule, ovo je za rubliku verovali ili ne

    Odgovori

    Sreća po Dalas pa su naleteli na Voriorse

    Odgovori

Postavi odgovor