Nakon Irvinga i Durent "beži" iz Bruklina

Američki košarkaš Kevin Durent mogao bi uskoro da postane član Finiks Sansa.

Bruklin Netsi su najavili “Scary Hours” sa Džejmson Hardenom, Kajrijem Irvingom i Kevinom Durentom, a za 13 meseci su sva trojica zatražila trejd.

Harden je prvi otišao, u nedelju uveče je i Kajri Irving trejdovan u Dalas i čini se da će i Durent uskoro otići, a mogao bi da završi u Finiks Sansima.

Februar nam svake godine donese nešto spektakularno u NBA ligu, pa bi Finiks Sansi mogli najviše da se obraduju ukoliko se zaista Netsi odluče da ga trejduju do 9. februara kada se prelazni rok završava.

Američki mediji tvrde da bi Finiks uskoro mogao da napravi trejd paket sa Diandreom Ejtonom, Džejem Krauderom, Kemom Džonsonom i nekoliko pikova prve i druge runde za “Durantulu”. 

Bruklin bi imao sasvim solidan tim za plej-of, čak i ne bi morali da grade tim iznova već da na Bena Simonsa i Diandrea Ejtona nešto nadograde kako bi imali veće šanse u doigravanjima, ali treba ipak sačekati da se vidi šta su odlučili i koje su im opcije.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Sa Irvingom i Durentom su bili na dobrom putu po pitanju plej ofa, obez njih dvojice nisam sigguran da bi ostali na istom putu

    Koliko njih beži iz Bruklina to je strašno klub je skroz oslabio

    Bruklin svi polako napustaju,pitanje je samo gde i sa kim ce nastaviti karijeru!????

    Ozbiljno bi se pojačali Finiks Sansi ukoliko bi Durent prešao kod njih, sačekaćemo par dana da vidimo da li će doći do ovog trejda

    Au sa njim bi Finiksi mogli da budu prejaka ekipa ako stvari dodje do njegovog dolaska … mada Bruklin svi napuštaju raspada se ekipa

Postavi odgovor