Marković se oglasio iz Turske: Samo Bog nas je spasao

6
Lazar Marković-partizan-derbi-liverpul
Marković se oglasio iz Turske! (FOTO: Starsport)

Lazar Marković, igrač Gazijantepa, kluba iz istoimenog grada koji je danas zadesio veliki zemljotres i tom prilikom odneo veliki broj ljudskih života.

Sreću je pored Markovića imao još jedan bivši fudbaler Partizana, Marko Jevtović.

Prema rečima bivšeg kapitenca crno-belih oba igrča su sa svojim porodicama u Antaliji, čime su izbegli tragične događaje u Gazijantepu.

“Mi smo u redu, živi, zdravi, ali je jug Turske i grad u kome živimo i igramo – Gazijantep zadesila velika nesreća”, rekao je Marković za Telegraf.

“Trenutno smo u Antaliji, samo sticajem okolnosti, jer smo posle utakmice dobili tri slobodna dana i odlučili da ostanemo sa porodicama ovde i tako smo izbegli užas. Tu je još desetak saigrača, takođe sa familijama. Ostatak ekipe, momci koji su se vratili posle utakmice ili su u našem trening centru ili, pak, u kolima, na otvorenom i u kontaktu smo sve vreme”, dodao je Marković.

Čitava Turske je trenutno u haosu, pa se i dalje ništa ne zna.

“Svi su jako uplašeni, zapravo cela Turska strahuje. Eto, nekoliko minuta pre nego što ste me pozvali ponovo je u Gazijantepu bio jak potres, osetio se i ovde u Antaliji i sve što mogu da kažem je da mi je izuzetno žao nastradalih, tragedije koja se dogodila i solidarišemo se sa porodicama žrtava, turskim narodom koji proživljava ovu katastrofu. Nadam se da će se sve što pre smiriti i život koliko-toliko vratiti u normalu”, rekao je nekadašnji as Partizana.

“Vidite i sami šta se dešava, mediji, internet su prepuni užasnih slika iz Turske, vesti sustižu jedna drugu. Sam Bog nas je spasao, ne znam šta bih drugo rekao, jer mi je izuzetno žao kada čitam i gledam sve to iz Gazijantepa i ostalih gradova. Ne znamo još ništa ni u vezi sa daljim koracima, jer je cela Turska bukvalno “stala” zbog nesreće, čekamo i mi da nas obaveste šta i kako dalje”, zaključuje Lazar Marković.

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime