"Aleksa pod nikad većom presijom, Madar ili Egzum - jedan je trebalo da ostane"

Vlade Đurović nikada nije imao problem da kaže ono što misli i iznese stav o aktulnoj situaciju. Uoči početka ABA lige, gostovao je na Areni sportu i ocenio da je Partizanu potreban još jedan košarkaš, kao i da večitima niko ne može da zapreti u regionalnom prvenstvu.

„Mislim da će Partizan nekoga dovesti, ovako skromno do sada. Četvorica došla, četvorica otišla. Otišli su veoma važni igrači za Partizan i došla su četvorica. Matijas Lesor je bolji skakač i u odbrani od Kaminskog, ali je Amerikanac bolji u realizaciji. Janis Papapetru može da prođe, ali Dante Egzum i Jam Madar, jedan je trebalo da ostane, ne znam kako će to nadoknaditi” – rekao je Đurović i dodao:

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.a

,,Ostali su Aleksa Avramović, Kevin Punter, Smailagić…Avramović mora ovo da pokaže i u Partizanu, nikada nije bio pod takvom presijom i mislim da se sada sredio i trebalo bi da odigra sjajnu sezonu.”

Sve osim finala Crvena zvezda Meridianbet Partizan, bi smatrao čudom.

,,Partizanove ambicije su da ode na Fajnal foru, što se tiče ABA lige je finale sa Crvenom zvezdom i nema tu šta da se razmišlja. Dobro je što počinje sa Mornarom i biće to dobra generalna proba za Evroligu. Izgubili su neke utakmice koje nije trebalo da izgube.”

,,Objektivno, prvaka će odlučiti dve ekipe. Tu ne postoji ni teoretska šansa da se neko drugi uključi. Što se tiče borbe za opstanak, tu će biti više ekipa. Zvezda, Partizan, FMP, Mega, Studentski derbi, Igokea, Budućnost će se boriti za prvih šest, Cedevita mi nije tu”, zaključio je Đurović.”Bonus video:

4 Komentara

  Nema veze ko je otišao ne trebala bude u timu imamo i bez njih odličnu ekilu

  Odgovori

  Igra Partizan dobro i bez njih. Ali da su tu bilo bi jos bolje

  Odgovori

  Ma Aleksa je cudo. On dedinitivno moze sam da odigra na jednom visokom nivou.

  Odgovori

  Partizan se olako odrekao nekih igrača. Ja mislim da Partizan mora adekvatno da se pojača.

  Odgovori

Postavi odgovor