De Zerbi: Najveća odgovornost za poraz je na meni, u četvrtak ćete videti drugačiji Brajton

Priča se o Brajtonu i treneru Robertu de Zerbiju kao svetlom primeru i najprijatnijem iznenađenju Premijer lige. Sve do danas, dok im Aston Vila nije lupila šamar i slavila sa čak 6:1.

Unaj Emeri je potpuno nadmudrio italijanskog stratega. Oduzeo je sva najjača oružja Brajtonu koji nije mogao da se sastavi. Posebno u odbrani koja je bila i više nego porozna.

Smrknutog izraza lica je De Zerbi govorio posle utakmice i u potpunosti je prihvatio krivicu za poraz na sebe.

“Igrali smo veoma loše. Bez energije i prave ideje. Najveća odgovornost za poraz je na meni. U drugom poluvremenu smo zaigrali bolje, ali smo primili tri gola bez bilo kakve reakcije”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Čak ni prvenac Ansua Fatija, pridošlice iz Barselone, nije ni najmanje promenio razpoloženje u taboru Brajtona.

“Igrači moraju da budu spremni da daju sve od sebe. Ne smemo da gubimo svaki duel, svaku drugu loptu i svaki klizeći start. Imamo sjajne fudbalere i ljude u svlačionici. Radićemo na tome da dostignemo odgovarajući nivo. Žao nam je navijača koji će u četvrtak videti drugačiji Brajton”.

Upravo je jedna od školi mišljenja da Brajton veoma iscrpljuje igranje u Ligi Evrope. Gotovo na svaka tri-četiri dana. De Zerbijevi izabranici moraju na teren.

“Veoma je teško da igramo tako često, ali moramo da se adaptiramo na to. Želimo da se nadmećemo u svakom takmičenju i sada moramo da pokažemo da smo spremni za to. Pokušavam da rasporedim minutažu kako treba pošto mnogi igrači nisu navikli na ovakav ritam”.

Veruje De Zerbi da će preokrenuti situaciju u korist Galebova.

“Veoma verujem u igrače i ljude iz stručnog štaba. Trenutno patimo, ali ovo nije pravi Brajton. U četvrtak ćemo to i pokazati”, zaključio je italijanski trener.

Bonus video:

4 Komentara

  Videcemo eto …

  Odgovori

  Italijanski treneri se nikako ne uklapaju u Engleski stil fudbala.

  Odgovori

  Posle kiksa od Aeka, Brajton je nastavio da igra ocajan fudbal.

  Odgovori

  I Brajton ne pruza partije koje se od njih ocekuju. Mogu oni mnogo bolje

  Odgovori

Postavi odgovor